Hae
Aino Mäkelä

Krapulapostaus

Hahhhah mulla on taas krapula. Oikeesti tästähän vois saada sellasen käsityksen, että läträisin paljonkin alkoholin kanssa, mutta siitä ei ole kyse. Ennen olin kyllä alkoholin ylin ystävä ja vietettiin paljon aikaa yhdessä suurissa määrin. Nykyään hengaillaan harvemmin ja paljon pienemmissä mittasuhteissa. Mulle vaan nykyään tulee krapula jo parista viinilasista, niiin tyhmää!
Oonkin miettiny, että voiko terveellisillä elämäntavoilla olla negatiivinen vaikutus krapulaan? Siis että kun keho on muuten niin hyvässä kunnossa ja täydessä voimissa, niin se myrkytystila on sitten ihan jäätävä, paljon pahempi entä niillä jotka juo enemmän? En tiiä, pitäis ehkä ottaa selvää ja googlettaa.

Meillä oli eilen illalliskutsut tyttöjen kanssa ja syötiin kyllä niin loistava kolmen ruokalajin illallinen, että ei oo tosi! Mä oon aika masterchef ja kokkailen paljon itelleni ja mun laittama ruoka on aina mahdollisimman terveellistä, ravitsevaa ja tasapainoista. Oli ihana tänään pienessä krapulassa vetää vielä eilisen uunilohen jämät, mmm.

Illalla käyn vielä palauttavalla kävelyllä junior masterchefin finaalin jälkeen ja yritän venytellä lihakset mahdollisimman hyvin, jotta huomenna saa taas uus treeniviikko hyvän startin vetrein lihaksin! Lopuksi koonti kuluneen viikon treeneistä, tähään nyt oli tän mun ”haasteen” eka viikko…heh 😛

maanantai kävely/40min
keskiviikko juoksu/kävely 22/3min + salitreeni
torstai juoksu/kävely 35/16min + salitreeni
perjantai kävely/40min
lauantai juoksu/kävely 33/12min + salitreeni
sunnuntai kävely/40min

 
 
Mun lemppari motivaatioquotteja, etenkin tuo eka. Se lukee mun eteisen ilmotustaululla – nään sen joka aamu kun oon lähössä lenkille vaikka laiskottais, aina kun oon menossa ulos ja mietin että pitäiskö käyä ostaan röökiä…ja se toimii – aina on lenkille lähetty ja röökit on jääny kauppaan. Ihanaa löhösunnuntain jatkoa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.