Hae
Aino Mäkelä

Keittopäivä

Tälleen syksyfiilistelijänä rakastan keittoja! Mun mielestä keitot on jotenkin syysruokia ja onkin ihana nauttia kuppi kuumana höyryävää keittoa, kun pääsee kotiin viilenneestä ulkoilmasta. Ja musta juureksista tulee aina mieleen jotenkin sadonkorjuu ja sadonkorjuusta syksy (vaikka se aika tais mennä jo aikoja sitten ohi.. :D), hahha 😀

Mun lempparikeittoja on tomaatti-, pinaatti- ja bataattikeitto. Ensimmäinen ja viimeinen mahdollisimman tulisina kiitos ja toinen ja viimeinen kookoksella maustettuna. Mmmmm. Teen aina keitot itse, sillä rakastan ruuanlaittoa. Ja en oikein tiedä noista valmiskeitoista, että mitä ne oikeen on miehiään? Varmasti sieltäkin löytyy joitain helmiä, en tiedä, kun en ole ottanut selvää.

Eilen tein tulista bataattikookoskeittoa. Se on niiin superhyväää ja satsi on niin iso, että syön tuota kyllä loppuviikon! 🙂 Raejuustoa ja siemeniä vaan sekaan, niin keittoateriastakin tulee vähän ruokaisampi ja jaksaa pidempään. Nää on just hyviä tälleen, kun ei jokapäivä kerkeä kokkailla!

😛 NAM

Seuraavaksi ois sitten vuorossa päivän kohokohta eli sulkismatsit kamun kanssa! Oon niin mielissään siitä, että varasin vuoron vielä perjantaillekkin. Toivottavasti mun pelikaverilla vaan ei oo sillon töitä – tekee varmaan muuten tiukkaa löytää tämmöselle amatöörille pelikaveri, jolla on tarpeeksi hyvät hermot 😉 Nyt vähän powersnackiä ja sit menoks!

Millasia ”before workout” eväslemppareita teillä on? Mä en nimittäin ainakaan osaa enää mennä liian nälkäsenä tekeen mitään, pitää aina saaha jotain kevyttä mahantäytettä about tunti ennen reeniä 🙂

Fazerin REAL -leipää (parasta!!), kalkkunaleikettä, kurkkua, tomaatti ja kananmunaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.