Hae
Aino Mäkelä

Ihana isänpäivä!

Onko mitään parempaa herätä kun päästä suoraan valmiiseen aamiaispöytään? Jos multa kysytään, niin tää on aika tiukasti top3:ssa vähintään! Isänpäivän kunniaksi siis heräsin superaikaisin ja loihdin meille aamiaisen valmiiksi – isi sai tietysti herätä mun kauniiseen ”paljon onnea vaan” – lauluun 😀

Terveellistä herkuttelua oli siis tarjolla – salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, leikkelettä ja juustoa leivän kansa nautittavaksi, munavoita cocktailpiirakoille, jugurttia sekä marjoja ja tietty hedelmiä. Unohtamatta tuoremehua ja kahvia. Oli ihana aloittaa aamu yhdessä nautiskellen aamiaisesta pitkän kaavan mukaan 🙂 Perheen yhteiset hetket on ihan parhautta!
Musta on tärkeetä, että isänpäivää juhlitaan sankarin ehdoilla – tää aamupalahemmottelu on paljon enemmän meidän iskän mieleen entä kakkukahvittelu 🙂

Fiilisteleekö muutkin isänpäivää? Mä oon aina ihan liekeissä tämmösistä päivistä kun saa hyvän syyn hemmotella rakkaita!

Onnea vielä kaikille isille <3

PS Oon tänä viikonloppuna kyllä tykännyt nauttia suhteellisen tuhteja aamiaisia… tältä näytti meidän eilinen brunssi, heh. Voitte vaan kuvitella kuinkapaljon mun iho tykkäs vehnästä croissanteista, karjalanpiirakoista yms! Nyt saa sitten kutitella itteensä kyllästymiseen asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.