Hae
Aino Mäkelä

Treenimusiikkia!

Toinen tykkää mustikasta, toinen mansikasta. Toinen innostuu sarjakuvista ja toinen postimerkkien keräilystä. Kuten kaiken muunkin suhteen, makuja musiikin suhteen on monia. Myös treenimusiikin, joka ainakin itsellä poikkeaa aikapaljon siitä mitä normaalisti kuuntelen 🙂

Mulle treenimusiikin pitää tuoda ennenkaikkea hyvä fiilis. Salilla varsinkin kuuntelen paljon ”bilemusiikkia” eli menevää ja rytmikästä. Monissa mun lempparibiisissä on vielä hyvinkin motivoivat sanat treenaamista ajatellen ja kanssatreenaajat varmaan monesti kattelee mua kuin pöljää, koska naureskelen mun musiikeille 😀

Tässä nyt omista treenibiiseistä muutama, jotka nostattaa sen fiiliksen korkealle kattoon!
Millasista treenibiiseistä te sytytte?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Näitä biisejä kuunnellessahan alkoi bilefiiliskin huomaamatta nousta.. kävikö teille samoin? Mun pitää onneksi mennä yöksi töihin, joten korkokengät jää täksi illaksi kaappiin odottamaan parempaa iltaa.

Hauskaa perjantaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.