Hae
Aino Mäkelä

Teho-perjantai!

Kello ei ollut aamulla edes seitsämää, kun meidän koko perhe oli jo liikkeellä. Isi salilla, pikkuveli matkalla aamutreeneihin ja äiti keittämässä puuroa reippaalle perheelleen. Mä itse aloitin aamun polkemalla puoli tuntia rasvanpolttosykkeellä kuntopyörällä, tietysti hyvän musiikin tahdissa.

Mulla meni pitkään ennenkuin sytyin ”pitkille” sessiolle noiden aerobisten laitteiden (kuntopyörä/juoksumatto/crosstrainer) kanssa, mutta nykyään menee puolikin tuntia aivan helposti eikä edes kyllästytä! Silloin kun meille kuntopyörä hankittiin loppui kiinnostus viimeistään Suurimman Pudottajan ekalla mainoskatkolla ;D Meillä on kuntopyörän lisäksi kotona muutenkin hyvin kuntoilutarvikkeita – jumppapallo, käsipainot, kahvakuulia, tasapainolauta, hyppynaru.. helposti saa vedettyä rankan kotitreenin jos sieltä maalta ei salille ennätä 🙂

 
Opettelin vapaapäivän kunniaksi tekemään kollaaseja! 

Salitreenin kalorit, auringonnousu matkalla salille, minä just heränneenä ja pyöräilysession jälkeinen tankkaushetki 🙂

 
Omaan kotiin päästyä suuntasin heti salille selkä+olkapää -treenin kimppuun. Ylitin itseni pariinkiin otteeseen, – lisäilin rohkeesti painoja ja sain vedettyä enemmän toistoja mitä olisin uskonut. Kyllä tuli vedettyä aina vikat toiston ruman irvistyksen kanssa, mutta siinähän sitä tekemisen meininkiä onkin, eiks vaan? ;D Nyt en malta oottaa, että pääsen uudestaan salille.. mustahan löytyy paljon enemmän voimaa mitä vielä eilen ajattelin!
 
Tänään oli lounaaksi pinaattikeittoa, jonka tein itse alusta loppuun asti 🙂
Välipalana herkuttelin banaaniletuilla ja määpähkinävoilla ennen sulispeliä, oli makuyhdistelmänä ihan hurjan hyvä kombo!

Nyt kun kaikki pakolliset arkiaskareet on tehty, esseen kirjoittaminen laitettu hyvälle alulle ja sulkapalloakin on käyty pelaamassa jäljellä on enää yksi kysymys – sohvanpohja vai biljardi-ilta vakikapakissa? En oo käyny yöelämässä hävettävän pitkään aikaan, joten olisi ehkä aika käydä näyttäytymässä. Toisaalta taas Unelmien poikamiestyttö ja kunnon yöunetkin maistuis.. vesilinjalla toki mentäis, mutta silti vähän laiskottaaaa kun on koko päivän touhottanu menemään 😛

Millaisia perjantai-illan suunnitelmia teillä on? Rauhallista koti-iltaa vai villimpää biletystä? ;D

10 kommenttia

 1. emilia kirjoitti:

  Sulla on aivan ihana blogi! Löysin tän ihan vasta, mutta kirjotat tosi hyvin ja paljon plussaa kuvista 🙂 Pitäis itekki tsempata kuvaamisen kanssa.. haha. Täällä menee perjantai-ilta ihan kotosalla. Oon penkkareihin (14.2.) asti baarilakossa, joten sitten vasta viihteelle 😀 Tässä just syön pilkottuja porkkanoita ja dippiä (SUPERNAMII) ja alan kirjotteleen blogiin uutta postausta!

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos kovasti 🙂 Oon itse seuraillu sun blogia jo hetken aikaa! Namiii, sulla on kyllä herkut kohillaan – ois pitäny itsekkin käydä hakemassa kaupasta dippiaineksia, niin ois voinu herkutella tän leffan kanssa. Joo – jäin siis itsekin kotiin sen baarin sijasta ;D

  • emilia kirjoitti:

   aijaa, kiva kuulla 🙂 joo kannattaa ehdottomasti! ehtiihän sitä vielä vaikka huomenna tai joku muu ilta. toinen ”herkku” mitä tein, niin laitoin blenderiin maitorahkaa, banaania ja marjoja = MAAILMAN HERKULLISINTA RAHKAA, nams! voittaa kaikki karkit ja sipsit mennen tullen :)ps. mulla on sulle haaste mun blogissa 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Joo, se on kyllä superhyvää! Mun blenderi vaan meni rikki viime viikolla 🙁 Oon ihan hukassa ilman sitä, pitää ehkä heti huomenna käydä ostaan uus 😀 Kiitti haasteesta 🙂

 2. indie by heart kirjoitti:

  🙂 Kiva postaus liikuntahistoriasta. Meidänkin kotoa löytyy vaikka mitä urheiluvempelettä kun äiti tykkää kokeilla kaikenlaista uutta ja käy salillakin.Täällä ihan rento perjantai-ilta edessä, leffaa ja teetä 🙂 Mukavaa viikonloppua!Satu Indie by heart

  • Aino kirjoitti:

   Kuulostaa kivalta, välillä on hyvä ottaa vaan ihan rennosti 🙂 Mukavaa viikonloppua sullekkin!

 3. Noora kirjoitti:

  Nouuuuu, pinaattikeittoa!!! MIE NIIN HAAVEILEN JO SIITÄ! 😀

 4. Anonymous kirjoitti:

  mitä aineksia noissa banaaniletuissa on??:)

  • Aino kirjoitti:

   Siis nää banaaniletut on maailman simppeleimmät! Elikkä yks muussattu banaani ja kananmuna sekä kanelia mausteena 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.