Hae
Aino Mäkelä

VIIKKO 3 : treenipäivis

 

Viime viikon treenit sujui kyllä tosi mukavasti, salilla varsinkin on ollu ihan huippuhyvä fiilis kokoajan! Suurin osa päivistä meni töissä, joten viikko oli sinällään tosi raskas. Kaikenlisäksi oli ihan hirveitä pakkasia minkä vuoksi en hirveästi aamulenkkejä tehny – ne on sellasia, joista saan aina paljon energiaa työpäivään. Onneksi sentään auringonpaisteesta sai nauttia 🙂

Pakko vielä hehkuttaa, kuin mahtava tuo perjantainen sulkkis oli! Olin ekaa kertaa pelailemassa yhden kaverin kanssa ja huh huh! Tyttö on niin kilpailuhenkinen, että oikeasti ensimmäistä kertaa pelaaminen tuntui pelaamiselta pallottelun sijaan. Oli ihan huikee tunnin setti ja kyllä veti kaikki mehut meikäläisestä!

Mites teidän treenailut? Onko ollu hyvä fiilis?? 🙂

Tää alkuviikko vedetään nyt vielä täysiä ja treenaan niin paljon kuin voin, koska loppuviikosta on sitten pakollinen tauko treenaamisesta. Se tekee varmaan ihan hyvää – niin kropalle kun pääkopallekkin, hehheh 🙂

Kuva täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.