Hae
Aino Mäkelä

Himoshoppaajan paluu

Vaikka raha ei teekkään onnelliseksi, olen tällähetkellä pelkkää hymyä! Hullaannuin shoppailemaan, mutta hyödyllisiltä ja tarpeellisilta ostoksilta ei voi koskaan välttyä eikä niistä tarvi potea morkkista 😉

Luonnollisesti painon tiputtua ja rasvan tiristyä kropasta irti näkyy se myös vaatekaapissa – monet vaatteet muuttuvat käyttökelvottomiksi jäädessään liian isoiksi. Sama ongelma on tietysti myös treenivaatteiden suhteen. Treenivaatteissa mulle on tärkeää, että ne on ennen kaikkea mukavat päällä , joten kun nyt reilut kuukauden päivät on salilla mennyt liikaa energiaa valuvien trikoiden nosteluun päätin tarttua tuumasta toimeen ja päivittää vaatekaapin sitäkin, ehkä sitä aktiivisimmin käytössä olevaa 😀, puolta!

Niken Just Do It! -toppi & Puman treenitrikoot / Niken juoksupaita & Niken juoksushortsit

Materiaali on mulle myös treenivaatteissa tosi tärkeä juttu – oonkin ihastunut Niken dri-fit materiaaliin täysin! Vaatteiden tulee hengittää, eikä liimautua kroppaan hiestä – se on niiiiin tympeän tuntuista 🙂 Ja jos pinnallisesti  mietitään, niin värikkäät vaatteet on salilla ne, joissa viihdyn. Mua ei yhtään motivoi treenata kokomustissa vaan kokonaisuudesta pitää löytyä edes jotain vähän räikeetä ja innostavan väristä.

Ja tosiaan, innostuin hieman. Mutta puollustukseksi todettakoon, että oikeasti tarvitsin oikean kokoisia vaatteita, jotka pysyvät päällä ilman erillistä pitämistä. Ja sitäpaitsi viime vuonna tää kyseinen rahasumma mitä näihin hankitoihin upposi, olisi mennyt viikossa alkoholiin ja juhlimiseen. Joten enköhän mä han puhtaalla omallatunnolla voi olla näiden hankintojen kanssa.. 😀

Niken Just Do It! -toppi & Adidaksen 3/4 -trikoot + uus treenikassi!!
 
Mitä tykkäsitte mun ostoksista?! 😀 Aika ihania eikö?
Saatte näistä parempaa tilannekuvaa kunhan pääsevät oikeeseen käyttöön 🙂

Terveelliset elämäntavat kyllä rikastuttaa mua 😀 Säästöön jää kummasti paljon enemmän rahaa, kun ei polta eikä nauti viikottain järkyttävän isoja määriä alkoholia. Ruokaan tietty menee enemmän rahaa mitä ennen, mutta siihen haluankin panostaa – nimittäin maailmassa vain harva asia on parempaa, kuin hyvä ruoka!

Vielä jos pidemmälle miettii, niin kyllähän sitä tulevaisuudessa sitten säästää rahaa panostamalla itseensä nyt – esimerkiksi sairaalakuluissa ja sen sellasissa. Ainakin toivottavasti. Varmaan sanomattakin selvää, että mun mielestä paras panostus on panostus omaan hyvinvointiin – hyvinvointiahan se shoppailun ilokin lisää, heheeh 😉

6 kommenttia

 1. Inka kirjoitti:

  Toi vika Niken toppi on ihana! Oon himotellut sitä kaupassa jo useaan kertaan 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Niin kyllä on! Oon ihan rakastunut, oli pakko ostaa kun oli melkeen puoliksi ilmanen 😀

 2. Ninni kirjoitti:

  Oon kanssa himoinnu noita niken treenikasseja, just näppärän kokosia ja niin kivan näkösiä 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jep – tänäänki mulla treenikamojen lisäksi oli mukana eväät töihin ja töistä otin mukaan vielä vähän ylimäärästä tavaraa ja hyvin mahtu:) Tosi näppäriä kyllä, ei muuta luin laukkuostoksille! 😉

 3. Mimi kirjoitti:

  Ihania juttuja oot löytäny 🙂 Itekin kävin shoppaileen urheilujuttuja eilen! Hei, mä saan muuten sen sulkapallomailan ens viikonlopulla kun käyn kotona porukoilla 😉 ps. oon rakastunut sun blogiin <3

  • Aino kirjoitti:

   Noniin mahtavaa! Mulla ois itseasiassa yks vuoro varattuna ens viikolle, laittelen sulle viestiä 😛 Ja huippua että tykkäät, hihhiii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.