Hae
Aino Mäkelä

Pikkulauantain fiiliksiä

Eilen oli sitten se tentti. Se johon valmistauduin antaumuksella ja opin järjettömästi uutta koko ihmiskehosta ja sen toiminnasta. Siis lukeminen oli niiin antoisaa puuhaa, kirjoitin muistiinpanot varmaan kolme kertaa sillä jokaisella lukukerralla tajusin jotain uutta.

Nyt fiilis on niin pettynyt. Tentti oli niiiiiin helppo! Tiedättekö – niinkuin olisin opetellut koko Kauniiden ja rohkeiden juonen ja sitten kysytään, mikä on Ericin vanhimman pojan nimi (se ei sitten muuten oo Ridge..). Kysymykset oli naurettavan helppoja ja yksinkertaisia, ei haastetta ollenkaan. Noh, ainakin se meni läpi. Ainakin toivottavasti 😉

Vapaapäivän kunniaksi heräsin tänään 4:15 ja menin töihin. Vapaaehtoisesti 😀 Töiden jälkeen sain taas polkea ihanassa auringonpaisteessa salille. Tota aurinkoa ei voi oikeasti fiilistellä tarpeeksi, se on niin ihana!! Pelastaa päivän ku päivän 🙂

Salilla oli vuorossa selkä+ojentajat+olkapäät. Oon alkanu nykyään saada tästä treenistä aina enemmän ja enemmän irti, ihan mahtavaa! Selkä tosin tänään oli vähän huonona, johtuu varmaan osittain töistä ja sen tuomasta rasituksesta.. oonkin miettinyt ja tutkiskellut paljon putkirullailua, josko siitä löytyis apu näihin välillä ilmaantuviin kipuihin.

Onko kellään kokemusta putkirullailusta? Vinkkejä, suosituksia? 🙂

Meidän sali on niiin ihana! Kun suurin osa seinäpinnoista on ikkunaa niin aurinkokin paistaa sisään 🙂
 
Seuraavaksi nautiskelen kunnon palauttavan aterian ja otan piiitkät päikkärit. Mä aina treenin jälkeen nukun parhaiten – sellaista kunnon tajutonta unta, josta kuitenkin herää pirteänä – ihan parasta! Ei mee päivä turhaan hukkaan nukkumiseen 🙂 Aion nimittäin vielä ehtiä ennen auringonlaskua palauttelemaan mun kroppaa tuonne ulkoilmaan.

Niin ja ruokalepohan on muutenkin suositeltava, sillä silloin aineenvaihdunta on nopeimillaan. Jos ruokailun jälkeen rupeaa heti höösäämään jotain, aineenvaihdunta hidastuu stressihormoonien vaikutuksesta. Fakta! Jatkossa siis hyvällä omallatunnolla voi olla ruokailun jälkeen parikymmentä minuuttia kyljellään 😉

Ja huomenna on sitten oikeasti vuorossa vapaapäivä. Ja kehonkoostumusmittaus, ääääks! Suuntaan silti tänään kapakkiin kavereiden kanssa viettämään rentoa iltaa, tosin ihan vesilinjalla. Kaiken tenttistressin ja muun ylimääräisen jälkeen piristävä ilta hyvässä seurassa tulee tekemään hyvää.

 
Ihanaa ja aurinkoista pikkulauantaita kaikille! <3

6 kommenttia

 1. Mimi kirjoitti:

  Mitäs sä opiskelet? 🙂 Mulla tekis mieli käydä joskus tuolla sun salilla kattomassa, millanen paikka se on! :>

 2. Aino kirjoitti:

  Avoimessa käyn terveystiedon kursseja, tää oli liikuntabiologiaa 🙂 Ja joo ehdottomasti tuu, mä voin huomenna tyttäriltä kysästä kun meen aamulla mittaukseen, että miten se onnistuu 🙂

 3. Mimi kirjoitti:

  Voi kysäseppä! 🙂 Voisin joskus ens kuun aikana käydä vaikka sun kanssa jos sopii kun mullakin on enemmän aikaa kun oon osa-aikaisena töissä ensi kuusta alkaen! 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Millasta työtä sä teet? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.