Hae
Aino Mäkelä

Tappotreeni ennen pakkolepoa!

Jauzaaaaaa, nyt se on sitten vedetty – vika kunnon salitreeni hetkeen! Huomisen jälkeen on vuorossa pari päivää pakkolepoa ja sen jälkeen treenaan hieman kevyemmin muutaman viikon – tekee hyvää kropalle, kun ollaan nyt menty niin täysiä koko alkuvuosi 🙂

Käytiin eilen taas pelaan Minnan kans sulkkista! Tälläkertaa onneksi keskityttiin juoruilun sijasta enemmän olennaiseen, hahha 😉 
 
Vuorossa oli tänään siis jalat ja vatsat. Ja hehhheh, pari tuntia kului kun siivillä! Mähän sanoin jo viime viikolla, että tuntuu kuin jalkojen kehitys junnais paikallaan. No jospa se nyt sais tästä kevyemmästä treenijaksosta sitten vähän buustia 🙂 
 
Kyykkäsin tangon kanssa tälläkertaa niin, että mulla oli penkki alla. Sen avulla hoksasin aika hyvin, että aina ei oo uskallusta mennä tarpeeksi alas.. se on vähän siinä yksin treenaamisessa se, kun aina ei oikein luota itteensä 😀 Ehkä mä vielä alitajuntaisesti myös vähän varon mun vanhaa polvivammaa. Mut nytpä ainakin on hyvä taktiikka jolla takaan sen, että jatkossa kyykyt ei jää vajaaksi.
 
 
 
Maastaveto 5×12
Kyykky tangolla 5×12
Askelkyykky käsipainoilla 4×10
Prässi 4×12
Takapotku/rear kick 4×12/puoli
Loitontajat laitteessa 4×12 ja taljassa 4×10
Kickback taljassa 2×8/puoli
 
Lantionnostot tangolla 3×20
Sivutaivutukset levypainolla 3×20
Vinot vatsat lattialla, kyynärpää-polvi – jalan potkaisu suoraksi 3×25/puoli
Alaviisto rutistus vatsapenkissä levypainolla 5×30
 
 
Hehhee näissä kuvissa mun jalat näyttää vielä kapeemmilta, kun tuo mun lempparipaita on niin pitkä ja väljä 😀 Mutta kyllä ne silti sais massavammat olla eli kyllä tässä töitä täytyy alkaa tekemään.
 
Nyt ei muutaku ruokaa nassuun – broileria, bataattiranskiksia, wokkivihanneksia ja tietty vähän ruisleipää – ja sitten ansaittu ruokalepo. Eiköhän tän treenin jälkeen malta hetken aikaa olla paikallaan, hahha 🙂
 
 

6 kommenttia

 1. Venla kirjoitti:

  Täytyypä itekkin ottaa tuo penkki kyykkyihin messiin, aika paljonhan se on vaan korvien välistä kiinni että kuinka alas mennään 🙂 Bataattiranut, kuulostaa hyvältä! Testiin menee nekin 😉

  • Aino kirjoitti:

   Joo niin on, mä lämmittelin ihan ilman tankoa kyykäten ja siis ihan ilman mitään painoakin se pylly meinas välillä jäädä osumatta penkkiin? :DNe on superhyviä, varsinkin kun maustaa tulisiksi…mmm!

 2. Anonymous kirjoitti:

  hehei, sulla on mahtava blogi! Sellasta haluisin kysyy et ku saan huhtikuun alussa salikortin eli 2kk aikaa kesään niin luuletko saako siinä ajassa tiputeltuu viitisen kiloo? Tällähetkellä liikun n.6krt/vk mut ei oo nyt mahollista vielä alkaa olee miinuskaloreilla yhtään.. Nii muistatko miten nopee sulla itellä lähti alussa?:) ja elätkö muuten ite miinateilla?:D Jaa vielä et miten muuten säilytät niitä myslipatukoita? Kiitoss jos vastailet <3

  • Aino kirjoitti:

   Heippa ja kiitoksia!<3Uskon kyllä, että oikeanlaisella treenillä (sekä lihaskuntoa että aerobista) saa sen viitisen kiloa pudotettua tuossa ajassa, kun muistaa sen ruokavalion tärkeyden! Eli erityishuomiota siihen ruokavalion terveellisyyteen, tasapainoisuuteen sekä ateriarytmiin niin hyvä tulee 🙂 Puoli kiloa viikkoa kohden on sellainen hyvä tahti. Ja kannattaa salitreenin lisäksi käydä pari/kolme rasvanpolttolenkkiä aamulla tyhjällä vatsalla, jos on vaan mahdollista. En elä miinuskaloreilla vaan pyrin syömään ihan kulutuksen mukaan – ennemmin plussalla entä miinuksella, sillä haluaisin kasvattaa lihasmassaa 🙂 Ja myslipatukat on ollu mulla ihan jääkaapissa pakasterasiassa ja hyvänä on pysyneet!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Kokeilin itsekin tehdä noita bataattiranskiksia sun ansiosta, ja superhyväähän se bataatti on, mutta saatko niistä jotenkin sellasia mukavan rapeita?? Mulla ne jäi ihan pehmeiksi ja melkein palo 😀 Missä asteessa paistat ja käsitteletkö jotenkin ennen uuniin laittoa? Ja kiitti superhyvistä ruokavinkeistä ja muutenkin tosi kivasta blogista! 🙂 -Emmy-

  • Aino kirjoitti:

   Joo mullaki on joskus käyny noin.. Mut 250asteessa ja öljyllä+mausteilla valeltuna niistä tulee hyviä! Kuha niitä tarkkailee paistovaiheessa niin ne ei pala:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.