Hae
Aino Mäkelä

Kickin’ some assssesssss!!

Uuuuuuh potkunyrkkeily – mun uus rakkaus!! Se on siis se uus laji, jonka kerroin aloittavani ja jonka ekoista treeneistä just kotiuduin…ahhhhhhh tiedättekö, se on ihan mahtavaa?! Onneksi sain vihdoin aikaiseksi ilmottautua kurssille. Olisin kyllä itseksenikin sinne mennyt, mutta tänään mulla oli siellä seurana yks vanha kaveri – taas vaihteeksi liikunta toi mun elämään ihmisiä takaisin, hih 😛

Muttaniiin! Kuin mahtavaa on, kun joku piiskaa. Huutaa vieressä että ”TEE” ja ”TEE NOIN”, ”LISÄÄ”, ”ENEMMÄN” 😀 Ahhhh ihanaa. Musta löytyy poweria enemmän mitä edes ajattelin, enkä ees uskalla kuvitella kuinka paljon uusia puolia itsestäni löydän kun treenit etenee… oon niin mielissään ja innoissani, huhhhuh!

Piti tänään vähän askarrellakkin.. apinoin Monnaa ja tuunasin jonkun rämän t-paidan uuteen kuosiin!
Loppuenlopuksi leikkasin vielä hihatkin irti… mikä on teidän tuomio – hot or not?! 😀

Sitten…!! Muistatteko sen tentin joka mulla oli tuossa kuukausi takaperin, se liikuntabiologian? Se johon luin kun hullu ja uhrasin lähes kaiken vapaa-aikani? No mää sain siitä vitosen! WUHUUU 😀 Oon niin mielissään – kyllä se opiskelu sujuu kun opiskelee jotain mikä oikeesti kiinnostaa 😀

Tänään on kyllä muutenkin ollu tosi hyvä fiilis koko päivän. Siis erityisen hyvä! En kyllä edes tiedä miksi – pakkastakin oli koko aamun yli -20, mutta sekään ei onnistunut ärsyttämään. Kävin töiden jälkeen vetämässä vikan kevyen salitreenin ja kyllä se tuntuma näillä kevyillä treeneillä on lihakseen ihan eri, mitä normaalisti.. Noh, loppuviikosta rauta sitten taas nousee ;D

Niin ja kouluihinkin sain haettua. Edessä on siis jännä kevät pääsykokeisiin valmistautuen, mutta en aio ottaa siitä liikaa stressiä – tiedän, että tuun tavoitteeni saavuttamaan kunhan aika on oikea 🙂 En vaan millään jaksais oottaa että meidän pääsykoemateriaalit julkaistaan, hirveä polte päästä lukemaan.. vielä pari viikkoa, ääks!

Onko täällä muita joilla on edessä pääsykokeisiin valmistautuminen?! 🙂

Jääkaapin tyhjennyspäivät ennen reissuunlähtöä – treenin jälkeen bataattibroilerivuokaa<3 avokadosalaatin kanssa ja jälkkäriksi hedelmäsalaattia! Vaikka siis hedelmien syöntiähän piti rajottaa….heh 😀

Huomenna suuntaan sitten pohjoiseen loppuviikoksi viettämään aikaa mun rakkaan siskon perheen kanssa:) Ahhh, ihanaa! Muutenkin kiva päästä ”normikuvioita” karkuun.. Mulla ois siis ehkä mahdollisuus kuvata jotain treenijuttuja teille tänne – miltä kuulostais? Oisko toiveita? 🙂 Ja jos teiltä löytyy jotain muitakin postausehdotuksia/toiveita, niin nakelkaa niitä tuonne kommenttiboksin puolelle!

 Ja kun kyseltiin, että onko hiilareiden lisääminen turvottanu mua niin tässä vastaus – kuva otettu eilen lounaan jälkeen 😛
Kyllä se mun mielestä ainakin aika kivalta näyttää, hehhe! Ainakin paremmalta entä puolivuotta sitten 😉

** 

 
Ja kun sitä kookos-kaurakeksien reseptiä pyydettiin, niin tässä tulee! Nää on tosi helppo tehdä ja aivan tooosi hyviä – siis jos sattuu tykkäämään kookoksesta 😛
 
KOOKOS-KAURAKEKSIT
½ banaani muussattuna
2dl kaurahiutaleita
kananmuna
1dl kookoksen makuista protskujauhetta (voi käyttää myös muita jauhoja)
1rkl kookoshiutaleita
1rkl kookosöljyä sulatettuna

1. Sekoita kananmuna ja muussattu banaani sekaisin.

2. Lisää loput aineet joukkoon.
3. Laita pellille leivinpaperi ja annostele taikina kekseiksi pellille.
4. Paista 225asteisessa uunissa 20minuutin ajan.

**

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!<3
Jos saan aikaiseksi niin jotain reseptijuttuja saattaa tulla tänne ajastettuna mun lomaillessa 🙂

10 kommenttia

 1. Enni kirjoitti:

  Hei toi potkunyrkkeily kuullostaa siistiltä! Mullakin on ajatuksissa pyörinyt, että joku nyrkkeilyharrasstus vois olla tosi kiva.. hmm ja nyt sait mut innostumaan lisää :DJa paita näyttää siistiltä! Tuli itsellekkin himo alkaa tuunaamaan jotain vanhoja vaatteita hieman uuteen uskoon.Niin ja mä oon myös valmistautumassa pääsykokeisiin. Kuopioon yritän päästä opiskelemaan ravitsemustiedettä. Sinne pääseminen on kyllä ihan älyttömän vaikeaa, mutta yritys on kova!Ja loppuun vielä kiitos tosta reseptistä! Taitaa mennä heti kokeiluun, sillä musta on kuoriutunut hirveä kookoksen rakastaja! 😀

 2. Aino kirjoitti:

  Suosittelen kyllä lämpimästi! Mä pohdin tän ja tankotanssin välillä – sitäkin oon halunnut kokeilla ikuisuuden! – mutta tulin siihen tulokseen että tällänen rääkki sopii mun treenifilosofiaan paljon paremmin 😉 hihhi!Mä itseasiassa innostuin tuunaileen muitakin normivaatteita – niitä joita ei voi enää pitää, mutta ei kehtaa kirpparillekkaan viedä:D Jää nähtäväksi että tuleeko niille ollenkaan käyttöä, aika rajuja luomuksia nimittäin.. :DJoo sinne on kyllä vaikee päästä, hurjasti tsemppiä!:) Eihän se oo kun tehdä parhaansa ja uskoa itseensä, kyllä se sitten tavalla tai toisella palkitsee:) Niin tuo kookos on kyllä jännä! Ekaa kertaa, kun sitä palkkarina maistoin se oli musta hirveetä…ja nyt mua harmittaa kun pussi on kohta tyhjä 😀 Nyt on kaappeihin ajautunu sitten kaikkea muutakin kookosherkkua, kohta vedän varmaan kookosöverit:-)

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hei sama fiilis mulla tulee BodyCombatissa! Se saattaa kuulostaa liian jumpalta, koska sitä on tarjolla kaikilla saleilla, missä tarjolla on les millsin tunteja. Mutta se on oikeesti tosi ei-jumppamaista! 😀 siinä pääsee vielä koklaamaan vahingossa kaikkia taistelulajeja:)JA HEI, saisko ton bataattibroilerivuoan ohjeen, kiitos!! 😀 nimimerkillä ikävä saarioisten lihaperunasoselaatikkoa! 😀

  • Aino kirjoitti:

   Aaaa monet on kyllä sanonu combatista samaa ja mä veikkaan, et se on sellanen ryhmäliikuntatunti josta jopa mä voidin syttyä!:DJa joo mä itseasiassa aattelinki postata sen tänne loppuviikosta – mitä sitä hyviä reseptejä pihistelemään 😉

 4. Saara kirjoitti:

  En ole koskaan ennen kommentoinut mihinkään blogiin, mutta olen hetkisen seuraillut blogiasi ja tuli vain semmoinen tunne, että nyt on kirjoitettava! Blogisi on aivan ihana, innostava ja saa niin hyvälle tuulelle! :)Vaikka tähän samaan kategoriaan kuuluvia blogeja onkin monen monta, sinun blogisi erottuu todellakin joukosta! Vaikutat niin positiiviselta ja pirteältä, että se tarttuu =)) Kaikki ruokavinkit saa veden kielelle ja terve asenne sekä itseäsi että liikuntaa kohtaan ovat ihailtavia ja oletkin saavuttanut mielettömiä tuloksia 🙂 Miljoonasti tsemppiä ja jatka ehdottomasti samaan malliin, olet huippu! =)

  • Aino kirjoitti:

   Ihanaa kun vaivauduit kommentoimaan, tästä tuli tosi mukava fiilis näin illanpäälle! Iso kiitos siis <3Tälläiset kommentit kyllä motivoi mua ihan hurjasti jaksamaan ja innostaa kirjottamaan tätä blogia enemmän ja enemmän! Ihanaa kun hyvä fiilis ja positiivisuus välittyy, sitä mä nimittäin haluankin jakaa lisää jokaisen arkeen :)Mahtavaa keskiviikkoiltaa sulle Saara:)!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Nam, keksit vaikuttavat todella nameilta! Resepti ehdottomasti talteen! Minkä merkkistä prodejauhetta (kookoksen makuisena) käytät? Voisitko muutenkin tehdä postauksen prodejauheista ja niiden mauista/ravintoarvoista/sun arvioista+suosituksista/käyttömahdollisuuksista (esim. just linkkejä joihinkin resepteihin joissa prodejauhoja voi käyttää).. Kun itse en ole vielä ”uskaltanut” ostaa prodejauheita kun tuntuu ihan et ostais sikaa säkissä kun ei yhtään tiedä et maistuuko suklaa suklaalta tai joltain ihan kuralta…Kiittää!

  • Aino kirjoitti:

   Käytän Star Nutritionin whey-80:ää 🙂 Ja oon kyllä tykänny niistä! Voin toki tehdä protskujauheista kattavammanki postauksen sitten, vaikka mulla ei hirveen monista erilaisista oo kokemusta. Reseptejä kyllä löytyy vaikka muille jakaa, heh 🙂

 6. Anonymous kirjoitti:

  Saaks kysyä mitä tuo sun tatuointi esittää? 😀 Ku itelle tulee mieleen vaan vinttikoira!:DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.