Hae
Aino Mäkelä

Puhtaampaa proteiinia

Kävin tänään kaupungilla matkalla kirjastolta kotiin. Silleen ihan vähän vaan shoppailemassa – en edes kehtaa kertoa paljon mulla rahaa upposi ja vaikka hetken se kirpaisi, niin kyllä mä oon valmis terveyteni eteen vähän rahaa laittamaankin 😀 Ihan perusvarastojen täydennyksen lisäksi kävin hakemassa Lifestä uudenlaista proteiinijauhetta, kun tän hoitoruokavalion kanssa ei suositella heravalmisteita käytettäväksi..

Ja se puhdas proteiinijauhe, jonka kotiutin on Puhdistamon Riisiproteiinia 🙂 Se on kasviproteiinia ja proteiinin lisäksi siinä on vitamiineja, mineraaleja ja laadukkaita rasvoja – unohtamatta riisin liukenematonta kuitua! Tää on siis suklaan makuista ja maku on saatu aikaan aidolla raakakaakaolla ja kaakaouutteella. Lisäksi siinä on vielä pakuriuutetta, joka on hyväksi treenin jälkeen jolloin vastustuskyky voi laskea.
LÄHDE

Olisin tästä ihan hypersupermielissään ellei tää maksais niin törkeen paljon 😀 Mutta uskon tän olevan älyttömän namia ja tekevän mun kropalle tosi hyvää! Ainakin niin se kaupantäti lupaili, hihhi.

Käyttääkö joku riisiproteiinia? Kokemuksia, mielipiteitä? 🙂

Eilisen jälkeen oon perehtynyt kunnolla tähän mun ruokavalioon (on ollu niin kiire, että en oo aiemmin kerennyt 🙁 ) , koska kärsin koko eilisen illan ja yön ihan järkyttävistä mahakrampeista. Yllätyin kuinka paljon ”välteltäviä” tuotteita tän puhdistuskuurin aikana on.. tajuamattani oon niitä syöny tässä viikolla jonkin verran :/ Nyt onneksi osaan syödä oikein ja toivottavasti eiliset kouristelut jäi viimeisiksi.

Puhdistuskuuri+hoitoruokavalio on kyllä muuten auttanut jo ihan hurjasti! Eikä painokaan ollu ensimmäisen viikon aikana pudonnut, mitä pelkäsin ihan hurjasti. Mulla on ens viikolle niin kivat ruokasuunnitelmat, että eihän sitä tiedä vaikka hylkäisin taas leivät, pastat ja muut viljatuotteet ruokavaliostani… hahha ;D Ainut vaan mikä on hassua, niin mulla ei oo enää nälkä..?! Ihan huomaamatta ruoka-ajat saattaa venyä, kun nälkä ei enää ilmoittele itsestään. Hassua.

Nyt mä lähden salille, että pääsen testailemaan miltä mun uus palkkari maistuu ja  rinta+selkätreeni tuntuu 😉 Hauskaa lauantaita! Mäkin lähden pyörähtämään yöelämässä, kun pitää jotenkin yrittää pitää itsensä hereillä työvuoron alkaessa vasta kahden jälkeen…tsiiiisus 😀

10 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Itsellä ollut jo pitkään käytössä tuo riisiproteiini, mulla toimii hyvin ja on hintansa väärti! :)Huhhuh mikä työaika, saako udella että mitä työksesi teet?- Aliina

  • Aino kirjoitti:

   Kiva kuulla! Eihän tuo ihan yhtä hyvää ollu, mitä nuo mun aiemmin käyttämät mutta en valita ;)Ja siis meillä alkaa kerran viikossa vuoro tälleen tyhmästi.. oon töissä VR:llä, kaikki varmaan tietää millasta junaliikenne välillä on, joten se varmaan selittää nää mahtavat työajatkin, hahha 😀

 2. Anonymous kirjoitti:

  Sun Warrior vaniljan makuisena käytössä täällä 🙂 Tilaan aina iherbistä! Se toimii muuten proteiinileivoksissa tosi hyvin (sitoo nestettä paljon enemmän kun hera!

  • Aino kirjoitti:

   Joo, tosta oon kuullu paljon hyvää! Oisin varmasti siihen paremmin tutustunut&tilannut, jos olisin aikaisemmin tajunnu. Sitä ei vissiin mistään kaupasta täältä Suomesta saa..?

  • Anonymous kirjoitti:

   Ruohonjuuresta löytyy mutta hintaa on muistaakseni jopa 70 euroa :/

  • Aino kirjoitti:

   AUTS on kyllä suolanen hinta.. :/

 3. Reimari kirjoitti:

  Itsellä iha sama et ku hiilarit menee tarpeeksi alas, nälkää ei vaan oo. Varmaa se takia onnistuin laihtuu sen 10 kiloa aikoinani, ku lihoin sen 10 kiloa just sen takia et mul oli nälkä koko ajan. En oo varma, mut se voi johtua rasvan lisääntyneestä käytöstä (parempi kylläisyys), kehon parantuneesta kyvystä käyttää rasvaa energiana, verensokerin tasaantumisesta…:D Liikunnan vähentyminenkin (?) toki voi olla osa syy, jos olet nipistänyt treeneistä välttääksesi miinuskaloreille menon?Minusta on vähän hassua että lääkäri pistää sut noin äkillisesti dieetille ja antaa sulle valmistelu aikaa noin vähän? Itse olin kans jollai allergia ruokavaliolla kutos luokalla ihottuman takia.:D Ainoa ”karkki” mitä sain syödä oli hunajanekku. :’) Se oli kamalaa ku ei saanu syödä karkkia. X) Itsekki pitäs vähä selvittää viimosien turvottelujen syyt (viljan ja turhan tärkkelyksen jättö ruokavaliosta autto itsellä siis todella paljon :D) ja vähän tätä su blogia lueskellessa alkanut vihdoin inspiraatio kasvaan kokeileen olee ilman maitoa jonki aikaa. 😛 Ymmärtänet varmaan miksei oo kamalan helppoa tosta noin vaan olla ilman/vähentää maitotuotteita, ku niitä nauttii joka päivä.<__<'

  • Aino kirjoitti:

   Jep, se on varmaan se yks syy miksi karppaamalla laihtuu 🙂 Liikuntaa en oo oikeestaan vielä malttanut vähentää, kun energiaa on riittänyt 😀 Itseasiassa mulla oli aikaa valmistautua tähän, mutta omalle tyylilleni uskollisena oletin luonnollisesti olevani supernainen ja osaavani tän ihan ilman mitään perehtymistä 😉 Ja sitten kun on ollut niin kiire, niin se vaan jotenkin jäi.. noh, virheistä oppii. Mulla on nyt tosi hassusti, kun normisti ei tee mieli karkkia tai herkkuja ollenkaan ja koko alkuviikon oon kärsinyt jäätävistä hiilarihimoista!! 😀 Tänäänkin porukoilla piti taistella etten napannut Dominokeksiä suuhun – onneksi kaikesta ”epäsopivasta” tulee järkyttävät kouristukset, niin maltan pitää näppini erossa.Maitotuotteet kyllä turvottaa monia, helposti selviää että onko oma turvotus siitä peräisin ihan vaan jos on viikonki ilman niitä 🙂 Kannattaa kokeilla, se kannattaa! Ja viikko on lyhyt aika 😛

 4. Anonymous kirjoitti:

  Mä tykkään riisiproteiinista. Tilasin kanssa suklaanmakusta iHerbistä. 🙂 Oli suht edullista, tais olla 10 dollaria iso purkki. Maku on tosi miellyttävä. Laitan puuroihin, smoothiehin, pannareihin jne. Eli tosi monikäyttönen. Mistä ostit tuon Puhdistamon? Paljon se maksoi?

  • Aino kirjoitti:

   Oho, onpas edullista! Pitääkin itse tilata jatkossa sieltä, jos jatkan riisiproteiinin käyttöä. Ostin ton Lifestä ja 750g purnukka maksoi 45€… vähän kirpas, kun normisti kilon pussukka heraa on kustantanu 16€ 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.