Hae
Aino Mäkelä

Mulla on loma!

Heippa ihanat!

Mulla on ollut ihan huippu viikonloppu, mites teillä? Edes Suomen tappiot jääkiekossa ei jaksa harmittaa, kun muuten on ollut niin huippua. Torstaista asti täällä pohjoisessakin on saatu nauttia auringosta ja mähän oon ottanu kaikesta tästä ilon irti enkä todellakaan oo ollut ainut – joka paikka on täynnä iloisia auringosta nauttivia ihmisiä 🙂

Lauantain työvuoroon päättyi mun duuniputki ja alkoi neljän päivän vapaat. Ens kerran työt kutsuu siis vasta torstai yönä ja voi vitsi mä aion ottaa tästä kaiken ilon irti 🙂 Aurinkoa ja lämpöä on luvattu jatkuvaksi koko viikolle. Niiiiiiiin ihanaa!

Oon vaihtanut kirjaston lukusalin tuohon takapihan nurmialueeseen ja musta tuntuu, että lukeminenkin sujuu paljon paremmin auringon hellässä huomassa. Ja vaikka sitä mielellään liikkuu ulkona näillä ihanilla ilmoilla, niin kyllä mä tänään aamuni aloitin salilla rehkien 😉 Ens viikolla jatkuu siis taas kevyen viikon jälkeen kunnon pumppaukset salilla, en millään jaksais oottaa! Virtaa ja energiaa löytyy ainakin vaikka muille jakaa. Kevyet viikot tekee kyllä ihmeitä kropalle ja mielelle, suosittelen kaikille kyllä niitä vietettäväksi. Ainakin mun kropalle tekee hyvää palautua välillä ihan kunnolla, sitten jaksaa taas täydellä teholla jatkaa töitä unelmiensa eteen – huomenna heti aamusta kunnon beastmode päälle ja rääkille! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.