Hae
Aino Mäkelä

Kenkäapua nilkkaongelmaiselle?

Mä kaipailisin teidän apuanne. Mun salikengät alkaa olla jo aika finaalissa ja nyt mulla ois siis uudet hakusessa.. Edelliset kengät ostin Stockan Hulluilta Päiviltä eli hirveästi en kenkein teknisiin ominaisuuksiin kiinnittänyt huomiota vaan tein ostopäätöksen hinnan perusteella. VIRHE.

Kenkiä hankkiessa on hirveän tärkeää, että ne on tukevat ja sopivat omalle jallalle sekä kropalle. Huonoilla kengillä voi oikeasti saada itselleen harmia aikaan, virheitä asentoon ja ryhtiin. Siis ihan kaikilla kengillä, ei pelkästään treeniversioilla 😉 Kun on kyse kengistä niin laadusta kannattaa maksaa.

Mulla olisi nyt hakusessa kengät, jotka tukis hyvin mun nilkkaa. Osaako joku suositella hyviä? Edellisten kenkien kanssa ongelma oli juuri se, että ne ei tukeneet nilkkaa ollenkaan ja tuntu ihan kamalalta katsoa peilistä kyykätessä, kun nilkka taittuu sisään 🙁 Hyi.

Oon itse miettinyt hankkivani pitkävartiset nyrkkeilykengät – oon kuullut monien samasta ongelmasta kärsivien käyttävän niitä. Netissä kun surffailin niin törmäsin tanssikenkiin ja nuo ylläolevat Reebokit ois ihanat! Mutta voiko tanssikenkiä käyttää salilla..? Vinkkejä vaan jakoon, sillä kaikki tieto on arvokasta 🙂 Tällä kertaa en halua ostaa sikaa säkissä, vaan perehtyä asiaan kunnolla.

KIIIIITOS! Ja ihanaa viikonloppua kaikille <3

Niiiiiiiin hienot!!

Niiiiiiiin hienot!!

Kuvat lainattu sportamore.fi nettikaupan sivuilta.

12 kommenttia

 1. Mikko kirjoitti:

  Converset. Kolmannet jo menossa ja on muuten hyvät kengät kyykkäykseenkin.

  • sara kirjoitti:

   Mä en itse converseja suosittelisi, monen vuoden nilkkaongelmien takia lääkärillä on ravattu paljon, ja eniten haukkuja sain conversejen käytöstä. Ne ei ole jalalle hyvät edes kävelyyn tän lääkärin mukaan, joten en todellakaan usko, että olis kyykkäykseen sopivat.
   Itse oon käyttänyt niken ja reebokin varrellisia kenkiä, ja musta ne on hyviä. Laitan niihin vielä tukipohjalliset, jotka korjaa mun jalan asentoa, eikä oo nilkat enää vaivanneet 🙂
   Oon kanssa kuullut, että nyrkkelyyn tarkoitetut varrelliset kengät olis salillakin oikeen hyviä, kuulemma varsinkin lonsdalen kengät on muutama tuttu todennyt tukeviksi.

   • Aino kirjoitti:

    Mä tilasin nyt itelleni kans Niken varrelliset kengät, toivotaan että ne on hyvät! Nettishoppailu kun on aina vähän riskialtista kenkien suhteen… Lonsdalen kengistä oon tosiaan kans kuullu paljon kehuja, joten ne vois olla kans hyvä hankinta. Tosin ulkomailta kun tilaa niin palauttaminen on niin työlästä, että en oo vielä jaksanu ottaa sitä riskiä.. 😀 Pohjalliset mun pitäis kyllä kans hommata, en usko että niistä ainakaan mitään haittaa ois.

  • Aino kirjoitti:

   Aika jännä! Mä en kyllä uskalla alkaa consseilla treenaamaan, mun jalat ei nimittäin tykkää niistä hirveesti ees normikäytössäkään:/

 2. emilia kirjoitti:

  heii kamu, käy tsekkaan sun sähköposti ! 😉

 3. mariiy kirjoitti:

  Ei liity mitenkään postaukseen, mutta ajattelin tulla ilmoittamaan kun tänne aikaisemminkin oon kommentoinut että kävin tänään hankkimassa salikortin ! IHANAA! Ootan jo innolla huomista, että pääsee reenaamaan:) Harmittaa vain kun tuolta ei saa kuntosaliohjelmaa ja vanhanikin olen kadottanut joten täytyy yrittää hommata jostain joku hyvä ja tehokas.. Pääasia, että sain vihdoin hommattua jäsenyyden joten pakkohan siellä on käydäkkin ettei turhasta maksa:D Tosin tammikuussa kun aloin käymään salilla jäin siihen heti koukkuun joten uskon, että niin käy nyt myös! Huhtikuussa saleilu jäi kun muutin Helsinkiin, mutta nyt aion alkaa taas käymään ahkerasti:)

  • Aino kirjoitti:

   Jeeee, huippua!! Siitä se lähtee 😉 Googlettelemalla varmasti löytyy paaljon hyviä vinkkejä ja pohjia perusohjelmiin. Hyviä treenejä!

 4. Mikko kirjoitti:

  Lähemmäksi hyviä kyykkäyskenkiä ei halvalla pääse. Kyykkäykseen nimenomaan pitää olla tasainen ja kova pohja mieluummin kuin pehmeä lenkkarin pohja. Kuntosalille mitä parhaimmat kunhan uskaltaa kokeilla. Juoksusta tai muusta pomppimisesta ei ollutkaan kyse vaan salitreenistä.
  Lonsdalethan on nimenomaan tasapohjaiset kengät 😀 Jos haluaa maksaa 100€ niistä, mikäjottei, mutta 40€ saat tarjouksessa varrelliset chuckit ja ai että on hyvät salille. Ei tietenkään niin näyttävät kuin kalliimmat lonsdalet tai niken vastaavat tossut.

  • Aino kirjoitti:

   Joo, conssien paksuja tasapohjia en ollenkaan epäilekkään vaan lähinnä sitä varren tukea..Mun nilkka siis kun kääntyy sisään kyykätessä :/ Mulla kyllä on yhdet varrelliset chuckit kotona, joten voisin ihan mielenkiinnosta kokeilla että miltä niiden kanssa kyykkääminen tuntuu, sen verran hyvän myyntipuheen pidit! 😀

 5. Jasmin kirjoitti:

  APUA mistä noi keltaset Reebokit on? En löydä MISTÄÄN! 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.