Hae
Aino Mäkelä

Elämä on ihmisen parasta aikaa

Onnistuneen viikonlopun jälkeen on hyvä lainata Nykäsen Mattia – on sen suusta joskus jotain fiksuakin kuulunut, hih 😉 Viikonlopun piti sisältää koiranäyttelyitä, grillaamista veljen luona ja illanviettoa ystävien kanssa. Alan olla jo kohta sitä mieltä, että viikonloppuja on turha suunnitella etukäteen, sillä edellisestä kolmesta yksi kohta täyttyi.. ne ystävät ja hauskanpito tietty!

Jos joku ois perjantaina sanonu mulle, että vietän viikonlopun maalla potkien palloa mudassa niin en ois ehkä uskonu.. mutta niin siinä vaan kävi! 😀 Lähdettiin siis Utajärvelle pelaamaan mutafutista – lauantaina pelattiin neljä peliä ja ansaittiin paikka sunnuntain
finaaleihin!! Ja huh kuin rankkaa ja fyysistä se pelaaminen oli, jokainen meidän joukkueesta oli vähintään mustelmilla sekä haavoilla ja osa sai vähän kovempaakin iskua kentällä. Eikä se kylmässä mudassa uiminenkaan kovin luksusta ollu, mutta sitäkin siistimpää.. jäi ne viimesetki kaupunkilaistytön rippeet sinne mutaan 😀

Ja voi vitsit kuinka kivaa meillä oli!! <3 Ihan parasta, pakko päästä ens vuonna uudestaan!
Tälläsen viikonlopun jälkeen on ihana miettiä kaikkia niitä ihania asioita elämässä, joista saa olla joka päivä kiitollinen – ihanat ihmiset ympärillä ja vapaus omien valintojen suhteen, tietynlainen itsenäisyys on sellaisia juttuja, jotka tekee mut tällähetkellä aivan erityisen onnelliseksi. Musta on ihanaa, että mun elämässä on ihmisiä joita kiinnostaa mitä mulle kuuluu ja joille saan osoittaa sen, kuinka paljon ne mulle merkitsee.

Vaikka muut ihmiset on mulle tärkeitä, en siltikään halua olla riippuvainen kenestäkään. Musta on ihanaa kun vaan voi extemporena ottaa ja lähtä, nauttia hetkestä ja saada uusia kokemuksia. Mulla on tällähetkellä ihan valtava elämänjano ja tää kulunut vuosi on ollu kyllä ihan mahtava kaikkine ylä- ja alamäkineen. Joka ilta mä laitan nukkumaan odottaen innolla huomista.

Nyt mä haluan toivotella teille ihanaa alkavaa viikkoa<3 ja loistavaa huomista! Muistakaa nauttia hetkestä, elämä on seikkailu jos sille vaan antaa mahdollisuuden.

Tukikohta, kyllä kelpas!

Tukikohta, kyllä kelpas!

2 kommenttia

  1. Essi kirjoitti:

    TOI OLIS NIIN SIISTIÄ!

    • Aino kirjoitti:

      No älä!! Ens viikonloppuna ois suofutiksen SM-kisat Ukkohallassa.. tekis mieli mennä sinnekki 😀 hah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.