Hae
Aino Mäkelä

Uudet popot ja duunarin arkea

Siinä ne nyt on! Mun uudet salikengät <3 Ja nyt näin ensimmäisen koeajon jälkeen on pakko kehua, että nappilöytö – kengät tuntui tosi hyvältä jalassa ja sekä varsi että pohja oli mukavan tukevat ja sopi mun ongelmallisille jaloille kuin nakutettu 🙂

Mullahan kävi tosi hyvä tuuri, sillä löysin nää Niken Air Blazin Sister -kengät alennuksesta! Mulla harvoin käy alennusmyyntien kanssa näin hyvä tuuri 😉 Kengäthän on siis nyrkkeilykenkien tapaiset – tukee hyvin jalkaterää & nilkkaa ja pohjat on ilmavaimennettu. Me likes!

Yleensä uudet treenivaatteet tuo hirveesti uutta motivaatiota ja puhtia treeniin, mutta mä oon ollu koko viikon niiiiiin väsynyt, että en meinannut tänäänkään päästä salille asti.. Mä oon nyt tekemässä tuurausta mun normiduunin sijaan ja tällänen maanantaista perjantaihin 7,5tuntia päivässä -työ ei oo kyllä mua varten. Varsinkaan kun siitä 7,5tunnista tekemistä riittää maksimissaan kahdeksi.. loppuaika meneekin sitten kelloa katsellen ja facebookaten 😉 Hahha. Oikeesti ei naurata yhtään, sillä tällänen toimettomuus vie musta kaikki mehut.

Tänään olin kuitenkin reipas ja suuntasin suoraan töistä salille ja kylläpä tuliki hyvä mieli! Nyt ei varmasti mee loppupäiväkään tässä sohvalla maaten, kun sain jotain järkevää aikaseksi. Mä veikkaan, että jos heräisin aina aamulla sen verran aikaisin että kerkeäisin saada sykkeet koholle ja veren virtaamaan olisin varmasti koko päivän virkeämpi eikä se toimettomuus töissäkään tuntuis niin lamaannuttavalle 🙂 Mutta jostain syystä se sängystä ylös pääseminen on vaan tuntunut ihan mahdottomalta aamuisin.

Mä oon niin hämilläni, koska tää ei oo yhtään niin mua.. 😀 Kuulostaako tällänen uupumus teistä tutulta? Miten ootte onnistunu selättämään sen? Itsekuria ja päättäväisyyttähän se varmasti vaan vaatii, mutta ne on ollu multa jo hetken aikaan hukassa… jos jostain löytyy ylimääräistä niin tänne saa lähettää 😉

Taas näitä houkuttelevia ruokakuvia 😉 Treenin jälkeistä evästä, mmm!

8 kommenttia

 1. :) kirjoitti:

  Heippa, käyt ilmeisesti oulussa salilla? Millä salilla käyt? 🙂 Mulla loppuu BeautyCenterin jäsenyys piakkoin ja etsiskelen tässä uutta, mahdollisesti halvempaa vaihtoehtoa. 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Juu! Käyn Vocatumilla Haapalehdossa. Siellä on nyt remontti käynnissä, mutta en voi kun vaan suositella – mahtava ilmapiiri ja huippu henkilökunta:)!

 2. Sini kirjoitti:

  MISTÄ MISTÄ MISTÄ? Siis noi kengät. Noi on parjaat kengät ikinä, ostin jo pari vuotta sitten ja mitkään ei oo tuntuneet yhtä hyviltä noiden jälkeen!

  • Aino kirjoitti:

   Sportsamore nettikaupasta löysin, ilmanen toimitus ja palautus niin uskalsin tilata kotiin ”testattavaksi” ja onneksi sen tein, ihan huiput! En yhtään ihmettele, että oot tykästyny niin kovin:)

 3. Salla kirjoitti:

  Uni ja lenkki on olleet ainakin mun taikalääkkeet tällä viikolla. Oli hirveän väsynyt ja vetämätön olo pitkän aikaa. Sit vaan yhtenä päivänä töitten jälkeen otin parin tunnin päikkärit, ja aikani velttoiltuani lähdin kevyelle lenkille. Sen jälkeen olin kuin uusi ihminen, maailma näytti paremmalta ja sillä energialla jaksoin jatkaa taas pitkälle seuraavaan lenkkiin… Kaikki on taas niin hyvin 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kuulostaa kyllä toimivalta! Päikkärit on ihan parhautta kyllä<3 Mutta niiden jälkeen on tosiaan ihan hyvä tehdä jotain, että ei mee ihan vötöstelyksi ja jää seuraavan yön unet näkemättä. Mun pitäis myös muistaa just tuo kevytkin liikunta.. viimeaikoina oon ehkä liikaa painanu täysillä jokaisen treenin ja unohtanu sen palauttavan kokonaan.

 4. PikkuMy kirjoitti:

  Kun kroppa on väsynyt niin sitä pitää kuunnella 😉 ei sais pakottaa vaan välillä vaan levätä. Olen lukenut Hengähdyshetkiä sun suosituksesta ja on kyllä hyvä kirja! Ja Mia kirjoittelee just tuosta että me ollaan hyviä ns pakottamaan itseämme 😉 Mulla meni viime viikon treenit ihan ohi kun oli vaan väsyä mutta ei kyllä haitannut kun tällä viikolla on sit vaan taas ollut jaksamista ilman pakottamista. Eli välillä vaan lepoa ja sit taas jaksaa 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Ihan oikeassa oot 🙂 Mutta kun tää väsymys ei ollu fyysistä vaan enemmän henkistä, niin tuntui heti että kyse ois vaan omasta laiskuudesta..hah. Nyt on viikonloppu otettu iisisti ja levätty, niin eiköhän taas ens viikolla oo rutkasti enemmän virtaa! Toivotaan ainakin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.