Hae
Aino Mäkelä

Tiistain tohinoita

Hellurei ja ihanaa tiistaita kaikille! Täällä ainakin on ihan KESÄ – aurinko paistaa ja lämpöä riittää eli eihän tässä nyt voi olla kun vaan hyvällä tuulella? 😉

Hyvä lenkki, parempi mieli!

Hyvä lenkki, parempi mieli!

Nää pari päivää on sujunu ihan hujauksessa ja Helsinki tuntuu jo ihan kodilta. Oon käveleskelly ympäriinsä tehny paikkoja tutuiksi, enkä oo edes eksynyt kertaakaan 😀 Tosin pari kertaa oon ollu aivan jossain muualla missä on pitäny, vaikka kartalla ollaan oltukkin, hahha. Työt mulla alkoi jo eilen ja parempaa tuuria työpaikan kanssa mulla ei ois kyllä voinut käydä – huomenna sitten alkaakin koulu, jee!!Kiitos kaikille salivinkeistä! Teidän avulla löysin sellasia paikkoja, joista google ei ollu mulle osannut kertoa 😉 Tänään kävinkin jo ensimmäisen ehdokkaan testaamassa ja tekemässä treeniä selälle, hauiksille ja vatsoille. Aluksi sitä oli jotenkin ihan hukassa uudessa paikassa, mutta alkukankeuden jälkeen sain tosi hyvän treenin vedettyä! Tuli heti jotenkin paljon kotoisampi olo, kun sai käytyä kunnolla ojentamassa rautaa, hehheee.

Slow progress is better than no progress ;)

Slow progress is better than no progress 😉

En tiiä että ootteko hoksannu, mutta Helsingissä järjestetään I Love Me -messut 11-13.10.2013 ja minä oon tohinoissa mukana Blogger’s Loungessa! Niin kivaa, mä jo viime vuonna harmittelin että en päässyt messuille osallistumaan – nyt sitten malttamattomana ootellaan, että lokakuu koittais.. hehhee! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.