Hae
Aino Mäkelä

Goodiebagin lempparit ja onnetaren suosikit :)

Reilu kuukausi sitten järkätyssä I Love Me -messujen bloggaajaillassa me bloggaajat saatiin mukaan goodiebagit, jotka oli täynnä toinen toistaan ihanampia näytteilleasettajien tuotteita 🙂 Tottakai mä oon aina ollut kiinnostunut kosmetiikasta ja mun ulkonäöstä, mutta en oo aiemmin tiennyt siitä oikein mitään.. Oonkin ollut enemmän kuin onnessaa löytäessäni sen tyttömäisen puoleni testaillessani kaikkia kosmetiikka-ihanuuksia 😉

Kovassa käytössä rähjääntynyt tuubi ;D

Kovassa käytössä rähjääntynyt tuubi ;D

Ehdottomasti lempparikseni on osoittautunut Weledan Sea Buckthorn Hand Cream ja sen huumaava raikas sitruksen tuoksu on ihastuttanut myös mun kavereitakin 😉 Mun käsien kuiva ja kärsinyt iho on parantunut ihan silmissä tän voiteen ansioista eikä mun tarvi enää piilotella mun käsiä. Rasva on puhdasta luonnonkosmetiikkaa ja sen hoitavat ainesosat on kasviöljyt sekä -uutteet, kuten kaikissa Weledan rasvoissa joita on sitruksen lisäksi granaattiomena ja tyrni. Seuraavaksi mun pitääkin saada nuo molemmat jostain käsiini ja päästä testaamaan niitä, hihhi 😀

Puhdistamon Suklaapakkaus on ollutkin blogin puolella jo aiemminkin esillä herkkureseptien muodossa 😛 Suklaisten välipalojen ja maailman parhaan aamupalan, suklaapuuron, lisäksi suklaapakkauksesta voi valmistaa vaikka mitä herkkuja – raakasuklaa lienee yksi niistä suosituimmista. Oon kuitenkin menettänyt sydämeni suklaapakkaukselle sillä se on helpottanut mun arkea tekemällä kaikista reseptikokeiluistani herkkua! Erikoismaininnan saa ehdottomasti Marvis Ginger Mint -hammastahna nimittäin tän tuubin ansioista mä iltaisin nykyään ootan hampaanpesuhetkeä! Ennen oon aina viimeiseen asti vitkutellut ja jättänyt hampaiden pesun aina siihen hetkeen, että oon jo niin väsynyt että en tajua mitä tapahtuu.. 😀 Tää on ensimmäinen oikeasti hyvänmakuinen hammastahna johon oon törmännyt!

——

Niin ja tosiaan, viime viikkoinen arvonta messulipuista on päättynyt ja tällä kertaa onni osui Anskun, Veeran ja Anun kohdalle! Käykäähän tytöt tarkistamassa sähköpostinne 😉

Kiitos paljon kaikille kommenteista, toiveista ja ideoista! Ne on mulle kultaakin kalliimpia ja huomioin ne kyllä ehdottomasti niin I Love Me -messupostauksia kuin muitakin postauksia kirjoitellessa 🙂

Tulkaahan kaikki I Love Me -messuille 11-13.10 Helsingin Messukeskukseen ja käykää itse tutustumassa noihin mun lempparituotteisiin ja löytämään niitä omia lemppareitanne! 😀

5 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Kannattaa tutustua muihinkin Weledan tuotteisiin ♥

  • Aino kirjoitti:

   Joo mä just vietin ikuisuuden niiden nettisivuilla tutkaillen kaikkea ihanaa..! Onneks messuilla pääsee tarkemmin kattelemaan ja tutustumaan:)

 2. Ansku kirjoitti:

  Ihanaa, Kiitos lipuista. 🙂 Nähdään messuilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.