Hae
Aino Mäkelä

Treenimuijan vaatekaappi

Sain jokin aikaa sitten ihanalta Marissalta haasteen paljastaa treenivaatteiden todellisen määrän vaatekaapissa, joten tässä sitä nyt mennään! Tattista vaan, tällänen ”reality check” -tulikin tarpeeseen eikä nyt hetkeen tarvikkaan shoppailla mitään. Vai tarvisko sittenkin..? ;DKääääks.. oikesti ajatuskin kaikkien treenivaatteiden läpikäymisesti hirvitti. Mitä värikkäämpi ja erikoisempi vaatekappale on kyseessä, sitä kovemmin mä sen haluan omiin kokoelmiini. Mikäs sen mukavampaa kun loistaa naama hiestä punaisena kilpaa vaatteidensa kanssa, tä? 😉

Treenivaatteet vaan nyt sattuu olemaan aivan ihania ja niiden shoppailu on täysin sallittua puhtaalla omallatunnolla – onhan se investointi omaan hyvinvointiin, eikö vaan? 😀 Ei siis mikään ihmekkään, että myös mun vaateekapista on melkein puolet varattu kaikille ihanuuksille. Varsinkin kun nykypäivänä mä en meinaa löytää ”normaaleista vaatekaupoista” yhtään mitään kivaa… pitäähän ne rahat siis johonkin tuhlata, hahha!

Kirkkaita värejä :)

Kirkkaita värejä 🙂

Okei, nyt loppu tää itsepuolustelu ja pohjustelu.. mennään asiaan. Asiaan, jonka totuus ei ollutkaan niin karu mitä pelkäsin: topit&t-paidat 15pl, pitkähihaiset/verryttelytakit 7kpl, lyhyet trikoot 5kpl, pitkät trikoot 8kpl, shortsit 2kpl, kengät 3kpl ja treenilaukkuja 3kpl + yksi reppu. Vähemmälläkin määrällä varmasti pärjäisi.

Niiiiin ihanan väriset trikoot, yhet lemppareista!

Muutossa treenivaatteita tuli onneksi karisttua jonkinverran, sillä paljon enempää mun vaatekaappiin tällähetkellä ei mahtuiskaan. Mutta mihin mä kiinnitän huomiota treenivaatteita ostaessani? 

Vaikka väri ja kuosi kuinka houkuttelisi viemään vaatteen kassalle oon nykyään aika tarkka treenivaatteiden materiaalista ja laadusta – nettishoppailussa tää laaduntarkkailu tosin aina vähän kärsii…krhmhh.

Ja välillä napakin paljaana ;)

Ja välillä napakin paljaana 😉

Periaatteessa sillä ei oo mitään väliä, että missä vaatteissa sitä treenaa, mutta kyllä se hengittävä materiaali hikoilevalla iholla kaikista miellyttävin. Mun mielestä treenivaate on parhaimmillaan sellainen, että olo ei tunnu hikiseiltä ollenkaan 😉 

Ja vaikka väri ja kuosi ois kiva, niin vielä kivempi on että vaate kestää useammankin käyttökerran eikä oo roskiskamaa heti ensimmäisen pesun jälkeen. Valitettavasti monien treenivaatteiden ”tekniikka” kärsii myös pesussa, vaikka ostohetkellä vaate tuntuiskin ihan huipulta :/ 

Shoppailleteko treenivaatteita fiiliksen mukaan vai järjellä?

Uusimmat gearit ;)

Uusimmat gearit 😉

Uusimpana tuttavuutena mulla on BetterBodies -vaatteet, joihin oon törmännyt paljon selatessani eri blogeja sekä instagramia – ne on nimittäin kovassa suosiossa fitness-harrastajien keskuudessa 😉 Laatu ja kestävyys on niiden parasta antia ja mun mielestä ne on päällä ihan älyttömän mukavat eikä hiki jää inhottavasti iholle. Kaikenlisäksi mun ulkonen habitus nousi ainakin 10x pukiessani nää päälle, hahha! 😛

I Love Me -messuilla GO!Fitneksen osastolta voitte hankkia omat BetterBodies -vaatteenne laajasta valikoimasta messualella, joka ehdottomasti kannattaa hyödyntää! 😀Että silleen – eihän se inventaarion tekeminen nyt niin kamalaa ollutkaan 😉 Vähän kevyempää postausta näin lauantain kunniaksi eilisen purkautumisen vastapainoksi (käykäähän kommentoimassa ja heittämässä omia ajatuksianne!). 

Ihanaa lauantaita kaikille! <3 Mä lähden nyt katteleen eka vähän nyrkkeilyä ja sitten rentoutumaan ystävän seuraan – onkin ollu aika rankka viikonloppu, kun osui luennot eilisillalle ja tälle aamulla – liikuntafysiologiaa & biomekaniikkaa, ahhh 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.