Hae
Aino Mäkelä

Messuvinkkejä – VIIKONLOPPUNA NÄHDÄÄN! :)

Huomenna ne vihdoin starttaa – I Love Me -messut 2013 !! Oon siellä joka päivä pörräämässä, joten tulkaahan morottamaan 🙂 Perjantaina iltapäivästä ja lauantaina sekä sunnuntaina aamupäivällä aina kahteen asti. Kokosin teille hieman etukäteen vinkkejä mun omista lemppareista, joita messuilla ei kannata missata!

Messuviikonlopun ajan postailen mun Instagramiin (@aippee) hashtagilla #iloveme2013 vinkkejä tapahtumista ja osastoista, joilla kannattaa vierailla! 🙂 

Viikonlopun aikana on useita mielenkiintoisia luentoja, joiden aikataulun näet ohjelmalehtisestä. Terveysluennoista Paula Heinosen ”Energisen elämän rakennuspalikat”, Mia Jokinivan ”Stressi, aivot ja mielen voima” sekä Minnä Bisterin & Pertti Lähteenmäen luento ”Uudet tuulet ravitsemushoidoissa! Imeytyykö kaikki ravinteet samanarvoisesti?” on merkattu omaan messuaikatauluuni punaisella 😉 Myös Hanna Skytän kookosöljyluento sekä Noora Shinglerin & Lotte Tisenkopfan luonnonkosmetiikkaluento kiinnostaa Kauneus -puolella.

Näytteilleasettajia messuilla on hurja määrä ja jokaisella varmasti ainutlaatuinen tarjonta. EKOseGOn osastolta (7k29) löydät terveellisiä ja laadukkaita raaka-aineita hillittömään herkutteluun sekä hyvään oloon, joten käykäähän hakemassa sieltä herkkuja ja naposteltavaa vaikkapa luennoille tai leffaillan piristykseksi 😉 Osastolla arvotaan myös kävijöiden kesken FIR-ENERGY infrapunapussin, jonka ovh on 499e – aika huikea palkinto siis!

Fast Protein Smoothie - makuina: mansikka, appelsiini-mango, karpalo-omena ja kookos-ananas

Fast Protein Smoothie – makuina: mansikka, appelsiini-mango, karpalo-omena ja kookos-ananas

GO!Fitneksen osastolla (7b41) löytyy monipuolisesti kaikkea kuntoiluun liittyvää! Aiemmin mainitsinkin jo, että BetterBodiesin vaatteita on myynnissä messualella, joten kaikki sinne shoppailemaan! Osastolta löytyy myös tarjoushintaan FAST:n proteiinipatukoita 4kpl/5e sekä uutuus proteiinismoothieita 2kpl/5e, jotka sopii hyvin messuvälipalaksi jotta nälkä ei pääse yllättämään 😀 Smoothieta ja patukoita kannattaa myös hamstrata kotiin, sillä ne on oivia palautumiseen treenin jälkeen!

Käykäähän ihmeessä siis GO!Fitneksen osastolla – siellä voitte myös käydä tykkäämässä Facebook -sivusta ja jokainen tykkääjä saa mukaansa lahjan 🙂 Ja te jotka ette pääse messuille – älkää huoliko – GO!Fitneksen nettikaupasta saatte yli 60euron ostoksista 10euron alennuksen koodilla gofitness13stayhealthy aina marraskuun loppuun asti! 😀

Mun glitteri-messukynnet, hihhii :)

Mun glitteri-messukynnet, hihhii 🙂

Red Carpet Manicuren osastolla (6m89) voit käydä tekemässä ammattilaisen opastuksella itsellesi geelilakkauksen. Mä kävin tekemässä omani eilen ja vitsi kuinka nopeeta ja helppoa se oli! 😀 Tämmönen geelilakkaus on älyttömän kätevä kiireiselle jumppapirkolle, jolla ei liiemmin oo aikaa kynsiä lakkailla mutta haluaa silti pitää kätensä kauniina. Lisäksi messuilla on -30% alennus geelilakkaus -starttipakkauksesta, joka ehdottomasti kannattaa hyödyntää!

Kovassa käytössä rähjääntynyt tuubi ;D

Kovassa käytössä rähjääntynyt tuubi ;D

Eikä The Natural Goods Companyn osastoa (6r71) – kannata missata missään nimessä. Siellä on esillä paljon laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja muun muassa mun aiemmin hehkuttamia Weledan tuotteita. Ja mikä parasta – osastolla on tarjolla käsihierontaa kyseisillä tuotteilla! Ahhh, ihanaa – mä niin tiedän mun paikkani 😉

Ja kaikki superfoodeista, raakasuklaista ja muista ihanista terveysjutuista kiinnostuneet suunnatkaa ehdottomasti Puhdistamon osastolle (7p41) tutustumaan lisää! Siellä pääsette osallistumaan kahden 500euron lahjakortin arvontaan maistelemalla erilaisia superfoodeja – aika herkku homma, eikö? 😉 Maistatuspassilla 1000 ensimmäistä saa myös ostoksista shakerin kaupan päälle!

Tää postaus ei loppuis koskaan, jos esittelisin kaikki ihanat jutut mitä siellä on tarjolla. Sillä myös Elämyspolku (7n9) on ehdottomasti koettava, Oivallusten keittiössä kokkaillaan läpi messujen toinen toistaan herkullisempia aterioita ja rentoutumis- sekä hiljennyskeinoja voi kokeilla Hitaalla alueella. Onneksi on kolme päivää aikaa!

Nämähän tulee olemaan mun ensimmäiset I Love Me -messut, joten innolla ja jännityksellä odotan mitä tuleman pitää! Kertokaahan tekin mulle omia vinkkejänne – mitä on ehdottomasti koettava ja nähtävä, onko joku näytteilleasettaja mielestänne ylitse muiden? 😀

Messuilla nähdään! <3

2 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Kivoja vinkkejä. Näitä mä tykkään lukea. Itsekin teen omat tärppivinkkini vielä tänään 😉

    • Aino kirjoitti:

      Jee, tuun ehottomasti tsekkaamaan myös sun vinkit ettei varmastikkaan jää mitään oleellista näkemättä messuilla, heh! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.