Hae
Aino Mäkelä

Pakoreitti hiljaisuuteen

En oo koskaan ollu mikään musiikkifiilistelijä, vaikka musikaalinen olenkin aina ollut. Kuuntelen kyllä musiikkia, mutta en ymmärrä siitä mitään. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että musiikki ei olisi minulle tärkeää – oi, kyllä se vaan on! Varsinkin nykyään.

Saan musiikista hyvää fiilistä ja energiaa. Nautin siitä, että ympärilläni on ääntä – niin treenatessa, siivotessa kuin läksyjäkin lukiessa. Musiikki auttaa mua keskittymään, vie kauas omista ajatuksista ja auttaa olemaan läsnä hetkessä.Nautin kyllä myös hiljaisuudesta, mutta viime aikoina musiikki on ollut mulle juuri se keino päästä sinne. Kun viettää päivät koulussa kavereiden kanssa, illat töissä asiakkaiden ympäröimänä ja vapaa-ajan ystävien kanssa naureskellen on yllättävän rentouttavaa laittaa kuulokkeet korville ja sulkea kaikki ulkopuolinen ympäriltä.

Kuinka ihanalta joskus voikaan tuntua ratikkamatka? Musiikit korvissa ja silmät suljettuina voi kuvitella hetken olevansa jossain aivan muualla.

Nämä uudet söpöt kuulokkeet sain muuten Lux-Caselta – ja ne on niiin ihanat! Oonkin pitkään haaveillu uusista kuulokkeista, joiden taakse pääsis rauhaan ympäröivältä hälinältä. Enää ei napit tipu korvista juostessa, vaan kuulokkeet pysyy kovemmassakin vauhdissa mukana 😉 Ja mikä parasta – ympäröivät äänetkin vaimentuu tuplasti tehokkaammin.

Lux-Casen löydät myös Facebookista ja Google+:sta.

Ohessa vähän leppoisaa sunnuntailenkkeilymusaa, sellaista josta tulee hyvä mieli. Illaksi soittolista taitaa kuitenkin vaihtua vähän menevämpään ja lenkkarit vaihtuu korkkareihin 😉 Kivaa lauantaita kaikille! <3

4 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  itekin löysin musiikin ihan uudestaan kun ostin kunnon luurit 😉 lenkkeilykin on paljon siistimpää kun musa soi kunnon volalla bassolla varustettuna 😀 ennen oli aina ongelmana kun napit ei pysynyt korvissa ja musiikki soi niin hiljaa napeista kuunneltuna.. kunnon luurit ne siis pitää olla! ja voin samaistua niin tähän tekstiin: musiikki vie hetkeksi semmoseen omaan paikkaan missä on rauhallista olla:)

  • Aino kirjoitti:

   Hahhahaa niin totta! Hassua että ei sitä edes tajunnu täysin mistä jää paitsi ennenkuin vihdoin sai kunnon luurit korville:P

 2. mOm kirjoitti:

  Mä eilen aamuna reippailin labrasta kottiin, ku meillähän oli 5cm lunta ja molemmissa autoissa kesärenkaat. Fiksuna pakkailin taskuun kuulokkeet ja etin puhelimesta radio-sovelluksen että nautin koko 4km NRJn aamupojista. Noh, eipä ne kuulokkeet sopinukkaa mun korviin ku niitä sitte asettelin! Nautin sitte koko reippailun vaan raittiista ilmasta ja autojen hurinasta. Tuommoset kuulokkeet sopis munki korviin 😀

  • Aino kirjoitti:

   No voihan nökö! Ei muuta ku kuulokeostoksille..:D Mutta saitpahan kuitenki raitista ilmaa, hahha!

   PS lunta<3 oon kade..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.