Hae
Aino Mäkelä

Ihana tavata, 2014 !

Hyvää vuoden 2014 ensimmäistä keskiviikko-iltaa kaikille! Mun vuosi vaihtui iloisissa merkeissä hyvällä porukalla juhlistaen – on aina niin ihana tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ihmisiä elämäänsä 😀 Toivottavasti teilläkin oli onnistunut Uusi Vuosi ja saitte viettää sen juuri haluamallanne tavalla! Uuden Vuoden lupauksia en tehnyt, mutta ihanan Janinan innoittamana asetin itselleni tavoitteita joihin aion keskittyä tulevana vuonna:

*Vietän enemmän aikaa rakkaideni kanssa ja olen enemmän tilanteissa läsnä. Haluan oppia irtaantumaan enemmän puhelimestani sekä muutenkin sosiaalisesta mediasta, hehheh 😀

*Opettelen paremmin ymmärtämään sekä arvostamaan eroavaisuuksia omissa ja muiden mielipiteissä sekä valinnoissa elämän suhteen.

*Pidän itsestäni ja hyvinvoinnistani parasta mahdollista huolta, kuten tähänkin asti oon tehnyt, sekä opin siitä lisää ja jaan sen kaiken tiedon kanssanne 😉

*En stressaa huomisesta tai tulevaisuudesta ylipäätään vaan luotan siihen, että elämä kuljettaa mua oikeaan suuntaan kunhan teen asioita jotka musta itsestäni tuntuu hyvältä.

*Aloitan harrastamaan crossfittiä ja saan vedettyä 8 leukaa! Muutenkin haluan kehittyä esimerkiksi tasapainon ja kehonhallinna suhteen – tärkeää jo ihan tulevia pääsykokeitakin ajatellen. 

*Tuun saavuttamaan elämäni parhaan rantakunnon 😉

Bloggaamiseen mulla on herännyt viimeaikoina aivan uudenlainen intohimo ja luonnoksissa onkin valmiina jos jonkinmoisia juttuja, joista teille haluan kirjotella! Tää kaikki, ja se rantakunnon tavoittelu hihhi,  tulee varmasti näkymään täällä positiivisesti sillä haluan jatkossa motivoida sekä itseäni että teitä ihania lukijoita yhä enemmän oman hyvinvoinnin maksimointiin sekä jakaa vinkkejä niin treenaamiseen kuin terveelliseen syömiseeenkin 😀 

Onko teillä jonkinlaisia toiveita blogin suhteen, esimerkiksi asioista joista haluaisitte mun kirjoittelevan ja kertovan enemmän? 🙂 Sana on vapaa!

<3 Aino

4 kommenttia

 1. Kaisu kirjoitti:

  Mä luen sun blogia siksi että haluan uusia ideoita syömiseen ja treeniin joten sellaista sit 😉 Olisi tosi kiva jos tekisit muutaman treeni postauksen ihan kuvien kanssa esim. Minua kiinnostaa myös ”läsnä olo”, ”hiljentyminen”, ”omaan elämään positiivisesti vaikuttaminen”, ”itsensä arvostaminen” tällainen sisäinen hyvinvointi. Mitä olet mieltä 😉 Olisiko sulla tällaista juttua?

  • Aino kirjoitti:

   Joo, ruokajuttuja ehdottomasti tulee ja paljon! Niistä mä tykkään itsekkin nimittäin ihan älyttömästi, hihhi 🙂 Treenijuttuja haluaisin myös itse tehdä enemmän, mutta harvoin on juurikaan mahdollisuuksia saada treeniä kuvattua…hmm, tähän on kyllä helppo keksiä joku ratkaisu!

   Ja nuo, hmmm, voisinko sanoa mielenhallinnan jutut on kyllä sellaisia jotka kiinnostaa mua itseäni ihan älyttömästi. Ja innostun niistä aina tosissaan saadessani jotain inspiraatiota tai ”ahaa-elämyksiä”, joten ehdottomasti kirjottelen niistäkin:) Kiitos Kaisu hyvistä vinkeistä!

 2. Janina kirjoitti:

  Voi Aino! Hyviä tavoitteita, varsinkin tuo puhelimen jättäminen vähemmälle – mä lisään sen nyt omiin tavoitteisiini. Ja haluaisin myös notkeutta ja uskaliaisuutta käsilläseisontaan. 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Joo se ei oo mikään huono tavote ollenkaan ja loppupeleissä yllättävän helppoa kunham vaan asennoituu oikein, hihh!:) Ainiin käsilläseisontajutut mulla unohtu kokonaan.. Haluan pystyä punnertamaan siitä vielä jokupäivä, hahha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.