Hae
Aino Mäkelä

WINTER WAR 2014

Oon sanaton ja täynnä motivaatiota sekä inspiraatiota. Ja jokainen joka eilen oli Tampere Areenalla tietää kyllä mistä mä puhun. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVuoden 2014 Winter War taisteltiin siis eilen Tampereella. Kyseessähän on oikeastaan Suomen crossfitin SM-taistot, joissa voittajaksi selviytyy ne kovakuntoisimmat sankarit 😉 Ja siellähän minäkin olin – tosin ihan katsomon puolella, kannustamassa omia kavereitani, löytämässä uusia idoleita sekä nauttimassa siitä loistavasta ilmapiiristä joka Tampere Areenalla vallitsi!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPaikalla oli ihan älyttömästi porukkaa ja tapahtuma olikin loppuunmyyty 😀 Tää olikin ensimmäinen kerta, kun oikeasti jouduin jonottamaan sisällepääsyä aamulla ennen kello kahdeksaa. Päivä oli rento ja fiilis paikalla oli ihan huikea – yleisö eli kisassa mukana täysillä eikä yksikään urheilija jäänyt ilman kannustusta ja tsemppihuutoja. Katsomo oli täynnä ihailua urheilijoita kohtaan ja veikkaan, että jokainen meistä haluaisi pystyä samaan mihin nuo 40 miestä ja naista pystyivät!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERACrossfit on kyllä laji, jonka hehkutuksen ymmärrän täysin. Uskon, että jos sille polulle kerran astuu niin se on menoa se. Kyseessä on monipuolisuudesta ja vaikka epäonnistuisit jossain, voit silti loistaa seuraavassa lajissa – se näkyi hyvin vahvasti eilen. Kestävyys, kehonhallinta, voima, nopeus, ketteryys. Siinä lajissa jokainen kehittyy ja pääsee haastamaan itsensä yhä uudestaan ja uudestaan. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEikä sun kehon muodolla tai mallilla oo väliä sillä loppupeleissä kyse on siitä, kuka oikeasti haluaa olla paras 😉 Tekemisen meininkiä ja sisukkuutta, itsestään kaiken antamista – taistelutahtoa ja sisukkuutta! Treeniä treenin perään, toistoja toistojen jälkeen samalla omaa potentiaaliaan kehittäen. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAUskallus ja rohkeus on se missä mä eniten itse haluaisin tällä hetkellä kehittyä. Boksihyppyjä ja tempauksia katsellessa mua välillä pelotti urheilijoiden puolesta ja samalla salaa haaveilin pystyväni itse joku päivä siihen samaan. Ja kyllä mä pystynkin – kunhan vaan yritän ja oon valmis unohtamaan omat pelkoni hetkeksi.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATaas siis löytyi yksi syy lisää odottaa kevättä. Silloin nimittäin loppuu koulu ja mulla on enemmän aikaa itselleni – ja silloin astuu kuvoihin crossfit! Ihan varmasti. Tää kipinä on syttynyt jo niin kauan sitten, että en malta odottaa päästää sitä leimahtamaan 😉  OLYMPUS DIGITAL CAMERAVaikka aamulla herätys oli 4:45 ja lumihangessa tarpoessani sain jalkani rakkuloille, oli reissu Tampereelle kyllä tekemisen arvoinen! Matkaseurana mulla oli ihana Janni ja Jannin Miko ja paikan päällä oli paljon tuttuja, joita on tietysti aina ihana nähdä – ihanaa kun urheilu saa ihmiset kokoontumaan yhteen, hihhi 😉 Nälän iskiessä käytiin myös testaamassa Tampereen Fit Wok eikä jouduttu pettymään – voisin jopa kehua, että voittaa Oulun kaimansa.

Onnea vielä voittajille ja jokaiselle urheilijalle – rautasia naisia ja miehiä, joista jokainen voi olla ylpeä omasta suorituksestaan! Mieletöntä. Lupaan pystyä samaan vielä joku kaunis päivä, hahha – eiku treenaamaan vaan! 😉

<3 Aino

14 kommenttia

 1. Janina kirjoitti:

  Sä veit sanat mun suusta. Ajatukset mun päästä. Mitä mä nyt postaan 😀 copy-paste? 😉 katotaan mitä mun ajatukset sanoo jenkkifutistreenien jälkeen. Taas mennään!
  Kiitos seurasta ihana <3

  • Aino kirjoitti:

   Hahhah! 😀 Great minds think alike, niinhän se menee. Ja treenien jälkeen kyllä varmaan tulee vielä tuplasti motivoitunempaa tekstiä, veikkaisin ainakin 😉

   Kiitos itsellenne, olihan meillä kivvaa! <3

 2. mpr kirjoitti:

  Yhdyn tekstisi joka sanaan! Treenimotivaatio kasvoi kyllä huippuunsa noiden suoritusten jälkeen. Tänään salilla piti heti testata thruster + boksihyppy laji. Voi sit tehdä uudestaan lajin esim. kolmen kuukauden tai puolen vuoden jälkeen ja kattoo onks kehitystä tapahtunut. Tänään on ehkä ihan pakko fiilistellä kisoja viel telkkarin välityksellä ja onneks kamera on täynnä kuva -ja videomateriaalia.

  • Aino kirjoitti:

   Vitsit, ihan huippua! Ihan varmasti kehitystä tapahtuu, kun nousujohteisesti treenaa 😉 Toivottavasti se kooste tulee myös Yle Arenaan nähtäväksi, niin me TV:ttömätkin voidaan ihailla ja fiilistellä menoa vielä näin jälkikäteen!

 3. riikka kirjoitti:

  Just näin! Itelläkin treenimotivaatio kohosi ihan huippuunsa eilisen jälkeen! 🙂

 4. Janna kirjoitti:

  Taisinkin nähdä sut! 🙂 Todella hyvä kirjoitus, eilinen oli kyllä vaikuttava kokemus joka pistää haukkomaan henkeä edelleen.

  http://jannanblogi.fitfashion.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Voi vitsit, oisit tullu nykimään hihasta! 😀

   • Janna kirjoitti:

    Ois pitäny, mut ku olis tullut vähä hölmö olo kun oon ollut niin laiska blogin lukemispuolella, en muistanu nimee mutta kasvot kyllä.. Ny ku näin tän ja klikkasin tänne nii tunnistin sut kyllä ja muistin blogin ja kirjoittajan. Pitäis vaan tulla höpöttelee ja pistää kaikki hömppäajatukset pois! Enskerralla sitte, ehkä jo ennen seuraavaa Winter Waria, hah! 😛

 5. siiri kirjoitti:

  hiihiii toi pinkki tossunen tyttö kolmannessa kuvassa on mun rakas ystävä sanna – harrastanut lajia alle vuoden (voimistelu taustalla) ja nyt jo tuolla, ja ylsi vielä sijalle 17 ! niin upee tyttö <3 niinku tosiaan kaikki tuolla kisaamassa olleet varmasti ! ihan mieletöntä tahdonvoimaa ja ihan sitä raakaa voimaakin noilta tyypeiltä tosiaan löytyy !

  • Aino kirjoitti:

   Vautsivau!! Mä taisinkin Jannille kehua just Sannaa käsilläkävelyssä, vähän aavistelinkin että on jotain voikkataustaa kun niin hienosti sujui 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.