Hae
Aino Mäkelä

COMING UP: Raakasuklaa-roadtrip!

Raaksuklaata! Workshoppeja! Monta eri kaupunkia! Ihania ihmisiä! Ja Suomen kesä!

Ei varmaan tarvi erikseen kertoa, kuinka mielissäni oon.. hihhi!  Edessä on nimittäin mitä siistein reissu, kun me pakataan GreenStreetin auto ja lähdetään vähän reissaamaan kohti pohjoista workshoppien ja raakasuklaan parissa, määränpäänä Oulu <3 Oulussa järjestetään workshop yhdessä Cafe Roosterin kanssa workshop, johon voitte ilmottautua täällä! OLYMPUS DIGITAL CAMERAMatkan varrelle Helsinki-Oulu voidaan myös järjestää workshoppeja halutessanne 12-17.6 eli kaikki innokkaat vaan osottamaan kiinnostusta! Loistava idea esimerkiksi firman virkistykseen tai treeniporukan hauskuuttamiseen, hihhi. Facebookissa voittekin ”Tuleeko Raakasuklaaherkut sun luo kylään?” -tapahtumaan osallistumalla saada meidät kylään tekemään suklaata ja viettämään hauskaa iltaa sillä osallistujien kesken me arvotaan viisi onnekasta tyyppiä: kutsu siis kaveritkin mukaan tapahtumaan ja tuplaa omat mahdollisuudet viettää leppoisa herkutteluilta!

Roadtripin aikataulu:
11.6 Lahti
12.6 Jyväskylä
13.6 jossain Jkl-Oulu välillä
14.6 Oulu @ Cafe Rooster
15-17.6 jossain Oulu-Hki välilläOLYMPUS DIGITAL CAMERANiin siistiä enkä malta odottaa, että päästäis parin viikon päästä starttaamaan reissu! Matkan varrella käyn myös ite suorittamassa velvollisuuksia pääsykokeiden merkeissä, mutta suklaastahan saa siihen loistavasti voimaa ja energiaa – ja kaikista niistä aidoista hymyistä, joita ihmisten kasvoille suklaata tehdessä ja herkutellessa nousee.

Menkäähän siis ihmeessä osallistumaan ARVONTAAN ja tulkaa lähettäkää sähköpostia johannes@greenstreet.fi, jos haluatte järjestää oman workshopin vaikka omalle yrityksellenne. Toivottavasti nään mahdollisimman monta teistä roadtripin aikana!

Ihanaa perjantaita,
<3 Aino

2 kommenttia

  1. Tia kirjoitti:

    Pidätköhän elokuussa Helsingissä näitä workshoppeja? Olisi ihanaa päästä hemmottelemaan itseään ja ystäviään raakasuklaan valmistuksella! Tsih, päätin, että joku GreenStreetin workshopeista on synttärilahja itselleni 😀

    • Aino kirjoitti:

      Juu tottakai vedän! Ei muutaku workshop-lahjakortteja hommailemaan ja herkuttelemaan 😉 Hihhi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.