Hae
Aino Mäkelä

Aamurakkaus

Rakastan aamuja, varsinkin silloin kun mulla on aikaa viettää se rauhassa kotona. Kiireisetkin aamut on kivoja ja silloin yleensä valmistan pikaisesti vain voimakahvin, jonka nautin askareiden lomassa sen kummempia miettimättä. Tänään kuitenkin vesisade antoi mulle hyvän syyn jäädä kotiin neljän seinän sisälle nauttimaan omasta seurastani – ja siitä ihanasta aamupalasta.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANo mites on – maistuisko teille aamupalaksi raikas smoothie? Mulle ainakin maistui ja ahhh että tekikin hyvää eilisen ruokarakkausöveri-päivän jälkeen. Tasapainoa, rauhaa ja harmoniaa keholle, kiitos. Resepti on helppo sillä sun täytyy ainoastaan blendata seuraavat aineet keskenään tasaiseksi smoothieksi sekä lisätä kookosvettä ainoastaan sen verran, että saat sen omaan makuusi sopivan paksuksi.

RAIKAS SMOOTHIE
omena
kourallinen selleriä
kaksi kourallista pinaattia
viherjauheita
macaa
kookosvettä oman maun mukaan

Ja mä sekoitin vielä joukkoon osan päivän Udo’s öljyannoksesta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEntäs sitten ihanan paksut ja mehevät paksut ”american pancakes” tyyliset letut? Näiden salaisuus piilee paistamisessa, joka täytyy tehdä tarpeeksi miedolla lämmöllä jotta pannarit eivät a) pala b) muutu kumiseksi. Niin ja perunajauhoissa – ne tekee koostumuksesta ihanan kuohkean. Kiitos vaan Heidille vinkistä 😉 Pakko kehua, että ihan superherkkua!

SUKLAAPANNARIT AMERIKAN MALLIIN
kaksi kananmunaa
kaksi taatelia
puoli desiä suklaaproteiinijauhetta
ruokalusikallinen perunajauhoja

Sekoita ainekset blenderissä/sauvasekoittimella tasaiseksi ja paista pieninä paksuina pannukakkuina pannulla – miedolla lämmöllä – molemmin puolin niin, että pinnasta tulee kauniin kullan ruskea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun jutut on viimeaikoina ollut poikkeuksellisen ruokapainotteisia, mutta minkäs sille tekee että ruoka nyt vaan sattuu olemaan niin hyvää! Ja kyllähän mä tällähetkellä teen myös erittäin tiiviisti töitä sen parissa, hehhe. Sen lisäksi treenatessa oon keskittynyt enemmän treenaamiseen entä kuvaamiseen, joten siitä kirjottaminen on jäänyt vähemmälle – MUTTA älkää huoliko sillä tähän on tulossa muutos. Ja itseasiassa yks aika siisti juttu myös teitä ajatellen lähiaikoina, joten pysykäähän kuulolla 😉

Rauhallista sunnuntaita ihanat – mä lähden nyt hyvin tankanneena Steffin kanssa vähän temppuilemaan crossfitjuttujen parissa!

<3 Aino

2 kommenttia

 1. Aksenia kirjoitti:

  Ihania aamupalareseptejä! Täytyykin kokeilla, josko perunajauhot auttaisi pitämään letut koossa, pelkillä kananmunilla ja banaanilla kun tulee vain lettukokkelia. Ja josko malttaisi paistaa ne miedolla lämmöllä eikä laittaa kauheassa kiireessä hellaa täysille… 😀

  http://theflowmode.blogspot.com

  • Aino kirjoitti:

   Perunajauho tekee letuista ihanan kuohkean! 🙂 Ja siis jos banskulettuja tekee niin niiden kanssa kaikista tärkeintä, jos haluaa niiden pysyvän kasassa, on mieti lämpötila paistossa – eli maltilla vaan rauhassa paistellen niistäkin saa nättejä.

   Mutta myönnetään, että aina nälissään mäkään en malta ja sillon syyään kokkelia! Hahha 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.