Hae
Aino Mäkelä

Huomenna se (taas) alkaa

On tää kesä pirullista aikaa. Havahduin pohtimaan taas samoja juttuja, joita oon pohtinut joka sunnuntai: nimittäin askeleita ryhfistäytymisen suhteen.Nyt kun mun treenimotivaati on taas huipussaan tarkoittaa se sitä, että haluan myös toki mun muun elämän olevan tasapainossa ja tukea tavoitteita sen suhteen parhaalla mahdollisella tavalla. Tää ei tarkota mitään dieettejä tai muuta hifistelyä, vaan ihan perus palikoiden kasaamista kohdilleen eli terveellistä ruokaa ja paljon unta. Viimeaikoina kun mun ruokavalio on ollut hyvin pitkälti, heh, herkkupainotteinen… Ravinteikkaitahan ne raakasuklaat ja -kakut sun muut herkut on, mutta kyllähän te tiiätte – liika on liikaa.

Mun työ ei kyllä tuu tekemään tätä mulle helpoksi sillä jo huomenna mulla on raakasuklaa-workshop, joka on luonnolliesti yleensä tarkoittanut sukaalla herkuttelua 😉 Viikonlopuksi sitten taas mennään Jyväskylään vauhdittamaan katutanssijoiden menoa (käy osallistumassa ARVONTAAN tästä!), joten hyvin tiiviisiti tuun viettämään aikaa raakakakkujen sekä muiden herkkujen parissa – toivottavasti muistan pakata itsekurin mukaan matkalaukkuun, hahha!

Voisinkin kirjoittaa teille postausta siitä, miten syödä reissussa järkevästi – oisko hyvä idea ollenkaan? Muutenkin kaikki postaustoiveet otetaan vastaan ja ois kiva tietää, millaisia juttuja te haluatte lukea.

Tulevalla viikolla siis tuun yrittämään parhaani skarppaamisen suhteen. Siivoan kämpän jo tänään valmiiksi ja teen ruuat koko ens viikolle, jotta kaikesta tulee mulle vähän helpompaa enkä voi tekosyiden varjolla hairahtaa kaidalle polulle.

Nyt syön kuitenkin viimeiset eiliseltä jääneet suklaakuorrutteiset riisikakut hyvällä omalla tunnolla. Eihän ruokaa voi roskiinkaan nakata? Kattokaa nyt – jo heti ensimmäinen loistava tekosyy. Ai että mä oon hyvä! 😀

<3 Aino

4 kommenttia

 1. Aino kirjoitti:

  Voi että, tiedän tunteen! Mitä jos keskityttäis optimoimaan raakaherkkujen makrot niin, että voitas oikeesti elää vaan niillä? kävis mulle ihan hyvin :))

 2. anniin kirjoitti:

  Pääsitkö kouluun? 🙂 itsellä jäi 7p päähän, vaikka luulin että koe meni hyvin 😀 olihan se kyllä taas vaikea!!

  • Aino kirjoitti:

   Joo eipä mullekkaan ovet auennu, yllätyksenä se ei tosin kyllä mulle tullu :/ Aineistokoe on aina tosi haastava tuolla! Ja siihen on vaikein valmistautua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.