Hae
Aino Mäkelä

Elämähumalassa

Mulla on takana aivan mahtava viikonloppu! Ja ei – tää ei ollu tyypillinen helsinkiläisen kesäviikonloppu Flowssa, vaan mun riemu kumpuaa aivan jostain muualta. Eilen vietin päivän Helsingin Messukeskuksessa, jossa järjestettiin Maailman Voittaja 2014 -koiranäyttely. Te jotka ette vielä tienneet niin mullahan on aikoinaan ollut koiria, joiden kanssa harrastin näyttelyitä ja koirista luopumisen jälkeen koiranäyttelyt on ollu mulle tosi kova paikka – oon siis aivan älyttömän ylpeä ja onnellinen siitä, että pystyin viettämään siellä päivän ilman yhtään kyyneltä.

Mä mietin pitkään koko näyttelyyn menemistä, mutta päätin käydä tsekkailemassa fiilistä jotta mua ei myöhemmin kaduttaisi. Mullahan on paljon ihania muistoja koiranäyttelyvuosilta ja tutustuin niiden aikana ihaniin ihmisiin, joista monet on edelleen mun elämässä vahvasti läsnä. Se on myös loistava esimerkki siitä, että vaikka meitä ei enää koiraharrastus samalla tavalla yhdistäkkään niin aito ystävyys säilyy siitä huolimatta <3 Niiden ihmisten kanssa mä sainkin viettää mun eilistä päivää samalla ihastellen maailman kauneimpia koiria sekä iloiten ystävien upeiden koirien menestyksestä!

Ja kuten arvata saattaa niin loppuilta menikin sitten kotona sängynpohjalla allergiaoireiden väsyttämänä koirakuvia ihastellen. Kuinka ristiriitainen voikaan olla se fiilis, kun tietää että koirat tekee kipeäksi mutta silti vaan niin kovasti haluais oman? Elämä ei oo aina reilua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANo tänään sitten saattelin aamulla Siirin bussipysäkille (Siiri on muuten yks niistä mun ystävistä, joihin oon tutustunut just koiranäyttelyissä!) ja rupesin jännittämään tulevaa kuvauspäivää. Monna tuli hakemaan mua kympin aikaan, jonka jälkeen noukittiin Maiju kyytiin ja huristeltiin Hannan luo! Ja vaikka mulla oli aamulla vielä vähän nuutunut olo niin näiden ihanien naisten energia tarttui muhun alta aikayksikön 😉

Päivä oli ihana. Me juteltiin, naurettiin, hätisteltiin amppareita, kokkailtiin ja syötiin sitäkin enemmmän. Mä oon sanonu tän jo ihan naurettavan monta kertaa, mutta oon ihan uskomattoman onnellinen että oon saanu näin ihania ihmisiä mun elämään! Aina kun me kokoonnutaan meillä on ihan hirveen hauskaa ja mä ainakin joukon kuopuksena tunnun saavan ihan älyttömästi lisää viisautta ja voimaa meidän keskusteluista.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAhhhh melkein tulee nälkä näitä kuvia katsellessa. Paitsi että kuvaamisen jälkeen mä taisin syödä oikeestaan kaiken 😉 Maha on siis pullollaan herkkuja ja mieli täynnä positiivista energiaa – kesken päivän totesinkin olevani ”high on food”, mutta nyt kotona tajusin että johtui se fiilis muustakin entä hyvästä ruuasta. Mä olinkin elämähumalassa ruokahumalan sijaan!

Kiitos elämähumalan tää oli jo toinen elämähehkutuspostaus putkeen, mutta mä en mahda tälle mitään. Anteeksi! Nyt mun koekeittiö sulkeutuukin hetkeksi ja huomenna onkin sitten jo ihan fiksujen postausten vuoro: mä nimittäin palaan ”ruotuun” näin loman jälkeen 😀 Se mitä se tarkoittaa selvinnee huomenna – nyt mä hyppään kickbiken selkään ja lähden potkuttelemaan kaiken ylimääräisen energian pitkin Helsinkiä!

Aurinkoa,
<3 Aino

6 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Vitsi olit nopea. Kyllä meillä oli mahtava päivä taas tänään. Hyvät foodit sait, kun jaksat taas lähteä viillettämään eteenpäin 😉

 2. Petra kirjoitti:

  Näistä kuvista näkee, että teillä on hauskaa yhdessä 🙂

 3. lukija kirjoitti:

  Hei pliis kerrotko mistä saa tuollaisia ekan kuvan housupukuja?? Todella nätti!! 🙂 tahtoisin myös….

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos, se on kyllä mun oman vaatekaapin helmi! Ostin sen vajaa vuos sitten BikBokista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.