Hae
Aino Mäkelä

Uudet tuulet

Noniin!

Muutama jo kommenttiboksin puolella kerkesikin ihmettelemään mun tulevaisuuden kuvioita, joista oon puolikkaassa sivulauseessa aina silloin tällöin jotain maininnut. Jos siis joku on kokenut olevansa ihan pihalla niin älkää huoliko sillä en oo aiemmin vielä näistä jutuista sen tarkemmin täällä mainostanut, koska en halunnut huudella mistään ennenku kaikki on täysin varmaa 😉

Nyt kun mulla on takana jo kohta viikon verran työpäiviä niin uskallan vihdoin teille hehkuttaa mun uudesta työpaikasta! Oon löytänyt itselleni mitä täydellisimmän työympäristön, jossa viihdyn päivä päivältä paremmin ja saan jatkuvasti oppia jotain uutta. Niin ympäristö kuin ihmiset mun ympärillä on ihanan inspiroivia sekä työ itsessään motivoivaa ja saan työskennellä just sellasten juttujen parissa mistä itse innostun ihan täysillä.

Oon kyllä aikamoinen onnentyttö!

Joko joku arvaa…? Jotku tarkimmat on toki sen jo täältä blogista, instagramista tai facebookista saattanut huomatakkin 😉

Tää ihanan kotoisa homeopatiaan, rohdosvalmisteisiin ja ravintolisiin erikoistunut lämminhenkinen myymälä kantaa nimeä PUR Hyvinvointikauppa & Farmasia ja sieltä mut voi löytää lähes viikon jokaisena päivänä hääräämästä. Mun lisäksi paikalla on aina myös vähintään sekä ravintoterapeutti sekä homeopaatti, joten erittäin asiantuntevaa asiakaspalvelua on tarjolla!

Joku sanoi mulle joskus, että mun ei kannata mennä urheiluliikkeeseen töihin sillä se ois mun lompakon tuho. Mutta musta tuntuu, ettei PUR oo mun lompakolle yhtään armollisempi.. Hyllyt nimittäin notkuu kaikkea aivan ihanaa! Löytyy erilaisia superfoodeja, luomu raaka-aineita ruoanlaittoon ja leivontaan, paljon luontaisesti gluteenittomia vaihtoehtoja, erilaisia ravintolisiä joita aion kokeilla oman hormonitasapainon löytämiseksi, luonnonkosmetiikkaa sekä kaikkea muuta houkuttelevaa ja herkullista.

Kesän ostoksia PURrista – quinoamuroja ja mustapapupastaa!
Omnomnom, molemmat mun uusia lemppareita.

Yks myymälän ihanimmista jutuista on ehdottomasti baari, josta saa muun muassa ravinteikkaita smoothieita niin pienempään kuin isompaankin nälkään ja näin flunssakauden ollessa korvilla mä suosittelisin kaikille meidän vastustuskyvylle ihmeitä tekevää inkiväärishottia 😉

Jos PUR ei oo sulle entuudestaan tuttu niin kannattaa käydä vilkaisemassa nettisivut ja tulla moikkaamaan mua myymälälle, joka sijaitsee ihan täydellisellä paikalla keskellä Kamppia (osoite: Urho Kekkosen katu 8). Meillä on myös kaikkenlaisia kivoja tapahtumia sekä esimerkiksi ravintoainemittauksia, joista kaikista aina tiedotetaan niin nettisivuilla kuin Facebookissakin 🙂

Vein kesällä Janinan PURriin smoothielle ja mustikkapiirakka maistuu kuulemma ihan Kolmen Kaverin mustikkakardemumma jätskille 😉 Tshih!

Ja sitten ne opiskelukuviot! Ne kulkee aikalailla käsi kädessä työn kanssa sillä aion jatkaa opintojani ja kouluttautua ravinto- ja fytoterapeutiksi 🙂 Oon tästä aivan superinnoissani sillä pääsen opiskelemaan ravinnosta juuri oman ideologian, ”ruoka on lääkkeesi”, kautta ja oppimaan uutta sekä kyseenalaistamaan jo aiemmin oppimaani.

Jotenkin koin personal trainer -opintojen ravintopuolen tosi suppeaksi, joten musta oli heti valmistumisen jälkeen selvää että haluan kouluttautua lisää, jotta pystyn ottamaan asiakkaan paremmin huomioon kokonaisuutena. Ravitsemus kun kuitenkin on pohja hyvinvoinnille eikä sen tärkeyttä voi varmaan koskaan korostaa tarpeeksi.

Tämän kaiken ohella toki jatkan vielä GreenStreetillä workshoppien parissa, joten hyvin paljon saan nidottua kaiken yhteen: molemmat työt sekä opiskelu kun kaikki kulkevat tosi lähellä toisiaan! Mä oon ihan superonnellinen siitä, että oon löytänyt sen oman juttuni tähän hetkeen. Eikä tää kaikki oo onnistunut ihan helpolla vaan oon joutunut vääntämään kättä byrokratian kanssa, mutta loppupeleissä oon saanut asiat järjestymään just sillä tavalla kuin oon halunnut. Vaikka muutamat itkupotkuraivarit on tullu vedettyä ja kyyneleet nieltyä.

Johannes ja Johanneksen enkelit aka GreenStreet – tälläsistä tyypeistä saa kyllä olla kiitollinen <3

Sellaiset on siis mun tulevaisuuden kuviot. Tuntuu ihan hassulta, että mä pitkästä aikaa tiedän mitä tuun tekemään vuoden päästä! Mun elämällä on nyt siis hetken aikaa jokin tietty suunta ja tää suunta tuntuu ihan uskomattoman hyvältä. Tasaiseen päivärytmiin totuttautuminen voi toki kyllä ottaa vielä pienen hetkensä ja mun täytyy totuttautua ajtukseen etten enää en voi huidella ihan miten sattuu omien aikataulujen mukaan tapaamisesta toiseen 😉

Mutta mä en valita vaan itseasiassa mä nautin siitä, että nyt mun on helpompi myös olla ylikuormittamatta itseäni sillä en voi haalia määrättömästi ylimääräisiä projekteja vaan saan täysillä keskittyä muutamaan asiaan kerralla ja antaa itsestäni kaiken energian niihin. Ja samalla tulee myös älyttömän hyvä mieli, kun tietää tekevänsä jotain täysillä ja antavan sille kaikkensa 🙂

Nyt mä lähden nauttimaan taas uudesta työpäivästä ja toivottavasti taas oppimaan jotain uutta ja jännää!

Kivaa tiistaita ihanat,
<3 Aino

PS. Osaisko kukaan suositella mitään hyviä työkenkiä? Jotain jotka olis sekä nätit että olis mukavat jalassa – sellaiset joiden päällä voi hyvin seisoa pitkän päivän ilman, että jalat on illalla ihan muussina? Kaikki vinkit on kullan arvoisia! Nimim. tennarit ei toimi 😀

32 kommenttia

 1. Emilia kirjoitti:

  Vautsivau, koulu -ja työkuviot kuulostaa kyllä kuin sulle tehdyiltä – onnea!! Täytyy tulla moikkaamaan sua töihin sitten kun seuraavan kerran sielläpäin liikun 🙂 Onko noi opinnot samassa kuin sun aikaisemmat opinnot vai eikö ainaki ravitsemustiede oo yliopiston puolella? 😮

  • Aino kirjoitti:

   Joo lupaat kans tulla! Ihan kauheeta kun ei olla niin pitkään aikaan nähty – riittäis varmasti taas päiviteltävää useammankin tunnin ajaksi, hahha 😀 Tulevat opinnot on Terveysopisto Saluksessa ja opinnot koostuu osittain yliopiston opinnoista! Mutta ihan perus ravitsemustiedettä ei käydä 😛

   • Emilia kirjoitti:

    No älä muuta sano!!! Ja lupaan tulla 😉 Aa okei, kiitos selvennyksestä,täytyy vinkata tuosta yhdelle ystävälle jota kiinnostaa ravitsemustiede ja yliopiston puolelle oli ainaki viime keväänä kauheen pieni sisäänpääsyprosentti 😮

    • Aino kirjoitti:

     Jeeee!! <3 Ja hyvä – vinkkaa ihmeessä 🙂 Mä tunnen parikin tyyppiä jotka on Saluksen käynyt ja tykänny kovasti 🙂

 2. Maiju kirjoitti:

  Mahtavaa Aino, onnea. Mä tulen joku päivä käymään, kun on vähän kuin työmatkan varrella. Olen bongannut kaupan, mutta en ole koskaan käynyt. Kyllä muuten Johanneksen kelpaa tuollaisten naisten ympyröimänä 😉

 3. marissa kirjoitti:

  Toivon niin kovin paljon onnea kaikkiin sun uusiin tuuliin <3

 4. Unna kirjoitti:

  Perus birkenstockin työkengät on hyvät 🙂 sairaanhoitajana tiiän kun jalat on kovilla koko päivän kävelystä. Itse olen ollut tosi tyytyväinen ton merkin sandaaleihin. Ja niitä saa ea-terveyskaupasta, forumin yläkerrasta tai forumin katolla se liike on. http://www.ea.fi

  • Aino kirjoitti:

   Jee kiitos vinkistä 🙂 Käyn heti huomenna testailemassa miltä tuntuu omaan jalkaan!

 5. beautifulsmile kirjoitti:

  On aina mukava kuullua kun joku tuntee löytäneensä sen oman jutun ja aidosti viihty asioiden parissa, kuten työ, joka kuitenkin vie ison osan päivästä 🙂
  Olisin todella innokas kuulemaan lisää ja yksityiskohtaisemmin noista sun uusista opiskelukuvioista. Olen hyvin kiinnostunut itse opiskelemaan ravintoterapeutiksi (tai vastaavaa) ja näköjään opiskelet siis Helsingissä (?), se voisi olla vaihtoehto myös minulle tulevaisuudessa. Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Joo yksityiskohtasempi opiskelupostaus tulee varmasti heti kunhan saan opiskelut kunnolla startattua käyntiin:) Ja Helsingissä juu, sellanen koulu kuin Terveysopisto Salus 🙂

 6. sohvi kirjoitti:

  Työkenkävinkkiä löytyis! Tällä hetkeklä itellä käytössä niken air max trax! Kallis sijoitus mutta maksaa ittensä takas, en oikeestaan enään käytä muita vapaa-ajallakaan!

 7. elisa kirjoitti:

  Muakin kiinnostaisi kuulla lisää siitä missä opiskelet! Onnea uudesta työpaikasta!

  http://www.karhusportscience.com

  • Aino kirjoitti:

   Sellainen paikka kuin Terveysopisto Salus 🙂 Opiskeluista kerron varmasti tarkemmin sitten kun saan ne eka kunnolla käyntiin!

 8. Elina kirjoitti:

  Mä oon käyttänyt vuosia Jalaksen työkenkiä! Nykyisessä työssäni, missä saatan toisinaan olla jopa 10h jalkojeni päällä, olen kokenut parhaimmiksi nämä: http://www.jalas.fi/index.php?do=productpage&row=182783&page_id=79&amp; 🙂

 9. anna kirjoitti:

  Onnea Aino vielä kerran! 🙂 Mahtavaa kun kaikki on järkkääntynyt, ja ihanassa flowssa tunnut lipuvan 🙂 Siihen kannattaakin heittäytyä! <3

 10. Suvi kirjoitti:

  Tsemppiä uusiin työ- ja opiskelukuvioihin, kuulostaa ihan mahtavilta jutuilta! Ravintopuoli kiinnostaa myös mua melkein enemmän kuin varsinainen pt:n ammatti ja aion itekin ehdottomasti kouluttautua pidemmälle sen suhteen heti, kun aika ja raha antavat myöden 🙂

  Ja vielä noista työkengistä: ite käytän ihan perus Nikejä töissä, ei väsy jalat 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Noniin huippua! Ehdottomasti kannatan – ihan vaan omankin hyvinvoinnin kannalta, jos ei muuten:) Ja siis mä oon ollu yhdillä mun Nikeillä nyt pari päivää ja ehottomasti on ollu parempi.. Oisko tässä nyt siis hyvä syy ostaa uuet? 😉 Hihhihiii!

 11. Mira kirjoitti:

  Jalakset ja intersportista teetetyt pohjalliset niin kyllä jaksaa seistä. Pitkän päivän jälkeen varaudun vielä Zeropointin sukkiin 🙂

 12. tannttu kirjoitti:

  Ite löysin reissusta tällaiset kengät:
  http://www.zalando.fi/skechers-performance-division-flex-appeal-matalavartiset-tennarit-musta-sk111a03m-q00.html

  Aivan mahtavat, ihanan pehmeät ja kevyet jalassa, toi Memory Foam on unelmapohja 🙂 Itelle ainakin sopii hyvin työkengiksi.

 13. nana kirjoitti:

  Huikeeta, paljon paljon onnea <3

 14. Tytti kirjoitti:

  Mitenköhän tuossa yrityksen nimessä voi olla sana farmasia, vaikka teillä ei ilmeisesti työskentele yhtään farmasian asiantuntijaa? Eikä tietenkään lääkkeitä ole myynnissä. Mietin vaan, että onko nimi harhaanjohtava.. En ihmettele jos siitä keksitään urputtaa, kun apteekkiala on Suomessa niin tarkasti valvottua ja Fimea puuttuu herkästi myös Eviran valvontaan kuuluviin yrityksiin, jos ne antaa harhaanjohtavaa käsitystä apteekkialasta.

 15. Misorella kirjoitti:

  Hieno juttu Aino! Hurjasti tsemppiä antoisaan syksyyn ja valitulle tielle. Olen iloinen puolestasi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.