Hae
Aino Mäkelä

Rakkautta ilmassa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen oli ihana päivä – sellainen, että sai oikeasti taas olla aamusta iltaan yltäkylläisenä kiitollisuudesta. Ensimmäinen ihana juttu oli meidän ihanan projektin viimeinen kuvauspäivä ja rehellisesti sanottuna nyt tuntuu kyllä ihan uskomattoman hyvältä 😀 Ollaan Monnan, Maijun ja Hannan sekä muun tiimin kanssa saatu hienosti tsempattua ja tehty ainakin mun mielestä ihan uskomattoman hyvää työtä enkä millään malttais odottaa valmista lopputulosta, jonka tiedän tulevan olemaan upea! Tietysti 😉

Tai sitä että saan paljastaa teille enemmän, mutta kuvat puhukoon sen puolesta vielä tässä vaiheessa. Näyttää muuten aika hyvältä, eikö? 

Aamupala.
Banaaniletut.
Elämykset.
Haaveet.

Sen lisäksi, että kotiin palatessa mun maha oli pullollaan ihania herkkuja mä olin taas uskomattoman paljon fiksumpi kuin aamulla herätessäni. Mä jaksan aina hämmästellä sitä kuinka paljon energiaa ja viisautta mä saankaan näistä naisista. Nää tyypit nimittäin hehkuu ympärilleen positiivisuutta ja viisautta sekä onnistuu tartuttamaan sen myös aina muhun, mutta silti elämänkokemuksen tuoma nöyryys on läsnä. Se on uskomatonta! Ja se kuinka oikeasti väsymyksestä huolimatta tässä seurassa saa aina annettua itsestään kaiken irti ja vielä vähän enemmänkin!

Tietty mua harmittaa, että nää ihanat kuvauspäivät on nyt ohi, mutta en kyllä ihmettelis jos me keksittäis joku uus projekti ettei vaan päästä kyllästymään 😉 Ja ollaanhan me jo onneksi I Love Me -messuilla höpöttelemässä yhdessä mukavia sekä ehkä vähän paljastamassa sitäkin mistä tässä kaikessa on kyse, hihhi.

Inhimillisyys.
Jakaminen.
Kannustaminen.
Luovuus.
Onnellisuus.
Perhe.

Päikkäreiden jälkeen oli vuorossa vielä lauantain loppuhuipennus aka Kurpitsajuhlat, joihin kokoonnuttiin juhlistamaan mun ystävän läksiäisiä ja synttäreitä. Mun mielestähän siinä nyt ei tietenkään oo mitään juhlimisen arvoista, että toinen tulee katoamaan mun elämästä pitkäksi aikaa, mutta tottakai on ihanaa nähdä toinen onnellisena 🙂 Eikä se loppupeleissä kyllä mihinkään tuu edes katoamaan vaikka välimatka tuleekin hetkellisesti kasvamaan. Vielä ihanampaa oli nähdä aito pyytteetön välittäminen sekä ystävyyden voima, joka näkyi konkreettisena siinä miten ihanasti porukka lähti mukaan yhteiseen lahjaan toisen unelman toteutumisen tueksi.

Rakkaus.
Sunnuntait.
Tavoitteet.
Unelmat.
Vapaus.
Ystävät.
Äiti.

Rohkeus, rakkaus ja onnelliset sattumat johdattaa meitä aika uskomattomiin seikkailuihin välillä. Siitä on osoituksena muun muassa tää projekti ja kaikki eilen vaihdetut halaukset. Saman katon alla oli uskomattoman paljon mulle tärkeitä ihmisiä ja oli ihana huomata kuinka monesta tyypistä saan olla onnellinen. Tuntui uskomattoman hyvältä mennä kiitollisena leveä hymy naamalla unille ja herätä aamulla samaan hölmön onnelliseen fiilikseen – mä taidan olla aika ihastunut mun elämään tällä hetkellä, hih!

Listasinkin samalla tätä kirjottaessani asioita, joista oon jo tänään ollut kiitollinen ja siitä tuli ihan uskomattoman hyvä fiilis. ”Gratitude is an open door to abundance”. Mitä juttuja sulle tulee mieleen?

Ihanaa sunnuntaita,
<3 Aino

8 kommenttia

 1. Teea kirjoitti:

  Aivan ihana postaus, ja positiivisuus välittyy aidosti tännekin! Näitä elämyksiä ja onnellisia hetkiä on kiva seurata ❤️ Tuota teidän projektin lopputulemaakin odotan innolla! Olen onnellinen puolestasi ja hymyssäsuin itsekin 🙂

 2. Maiju kirjoitti:

  Mä NIIN hymyilin kun katsoin näitä kuvia…. Jotenkin tuntuu, että me olla kaikki NIIN samanlaisia… valmiita hulluttelemaan heti kun jollain on vaan kamera kädessä.

 3. Minna - Carefree Casualness kirjoitti:

  Miten kiva postaus, niin positiivinen. Ja mitä herkkuja oottekaan väsänneet siellä!
  Mä oon ollut tänään erityisen kiitollinen kanttarelleista, omenista ja syksystä ja syys tohinoissa väsäilin omenahillon chia-siemenistä. Syysherkut on parhautta. 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Oihh ihanan kuulonen omenahillo! Mä oon koko syksyn himoinnut itestehtyä omenahilloa, mutta en oo saanu omenoita mistään.. :/ Tajusin Facebookissa pyörivän Omenapörssin nimittäin aivan liian myöhään.. damn!

 4. elisa n kirjoitti:

  Ihana teksti<3 ihanan positiivinen ja täynnä just tätä elämisen ihanuutta ja ihania asioita mitä tämä elämä onkaan täynnä. Elämä on niin parasta<3 On hyvä osata nauttia jokaisesta hetkestä ja ihmisistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.