Hae
Aino Mäkelä

Kiitollinen

Eilen vietin päivän I Love Me -messuilla, jossa päivän ohjelmassa oli ensin Sport&Wellness -blog awardsit ja sen jälkeen meidän haastattelu projektiX:n tiimoilta. En ollu kerenny antaa koko päivälle yhtään ajatusta ennen perjantai-iltaa jolloin oman workshopin jälkeen kotiin päästyäni mut valtas outo tunne: perhoset rupes liitelemään vatsanpohjassa, jotka yhdessä sydämen tykytysten kanssa valvotti mua pitkälle aamuyöhön.

Vaikka nukuttuja tunteja tuli aivan liian vähän niin päivä oli mitä ihanin! Aamuauringon paisteessa hyppäsin pyöräni selkään ja pyyhälsin Hakaniemeen treffaamaan ihanaa Kaisaa, jota en ollu nähny aivan liian pitkään aikaan. Ainakaan viikkoon! Ehdottomasti yksi bloggaamisen parhaita puolia: ihmiset.

Awardseista ei voittoa herunut, mutta jo pelkkä ehdolla oleminen on iso kunnia sillä ei ihan joka tyttö pääse Suomen 12 parhaan hyvinvointiblogin joukkoon! Iso kiitos kaikille äänestäneille tuesta ja kannustuksesta, se merkitsee mulle paljon enemmän kuin uskottekaan <3 Kaisahan sen pystin nappasikin mukaansa enkä yhtään ihmettele: rennon elämänläheinen asenne ja tyyli, josta moni voisi ottaa mallia, välittyy kyllä kauas. Onnea rakas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPäivän jännittävin spektaakkeli oli kyllä ehdottomasti projektiX:n julkaistamistilaisuus I Love Me -loungessa. Mähän oon normaalisti jatkuvasti äänessä, mutta eilen jossain vaiheessa kesken päivää musta tuli yhtäkkiä kuin peura ajovaloissa: säikky ja arka sekä täysin sanaton. Siihen samaan syssyyn jopa onnistuin hukkaamaan puhelimeni eikä siinä vaiheessa ollu enää itku kaukana – tai itseasiassa se itku kyllä tulikin sitten Annan puheen aikana. 

Nousin lavalle yhdessä mun ihanan tiimin: Hannan, Maijun ja Monnan kanssa ja viimeistään siinä vaiheessa kaikki jännitys katosi. Niiden ihmisten ympärillä mun ei tarvi pelätä tai jännittää vaan mä tunnen kuinka musta pidetään huolta ja miten musta välitetään. Joukon kuopuksena ja perheen ollessa kaukana se lämpö sekä viisaus minkä mä näistä ihmisistä itselleni saan on aivan uskomatonta.

ProjektiX siis näki vihdoin päivänvalon ja saanko ylpeänä esitellä tammikuussa kauppohin tulevan kirjamme: Välipalat – virtaa superfoodeista ! Kirjaan on siis koottu 60 helppoa ja terveellistä välipalareseptiä sekä vinkkejä. Kirjan kautta halutaan myös samalla tehdä ”superfoodmaailmaa” ihmisille helpommin lähestyttäväksi sillä meistä jokainen tietää millainen viidakko se on tietämättömälle sillä kaikki ollaan joskus oltu siinä pisteessä, hihhi 😉

Lisää kirjasta ja Voicen haastattelut:
– Mikä superfood kannattaa ottaa haltuun syksyn pimeydessä?
Pidennä välipalasmoothien säilyvyyttä helpolla niksillä
Mikä on suomalaisten suurin välipalavirhe, Hanna Sumari?
Monnan radiohaastattelu

HUH!! Vau. Suomalaiskirjailija minä. Oon sanaton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaiken tän hässäkän jälkeen olo oli tosi kevyt ja helpottunut. Huomasin kuinka vaivihkaan normaali huoleton hymy nousi takaisin huulille ja mulle tavanomaiset huonot vitsit rupes taas löytämään paikkansa keskustelujen lomassa 😉 Kiertelin vielä pitkälle iltaan messuja ihanan Tiian kanssa, josta on tullu mulle äärettömän rakas viimeaikoina.

Kotiin päästyäni vaihdoin nopeasti vaatteet ja korkkarit balleriinoihin sekä pyyhälsin kohti Punavuorta, jonne oltiin sovittu Kaisan kanssa vielä illallistreffit sillä pitihän meidän juhlistaa päivän saavutuksia! Seura oli ensiluokkaista, ruoka uskomatonta eikä skumpassakaan ollut mitään valittamista, joten kotiin kävellessäni yön pimeydessä mulla oli ärsyttävän onnellinen virne naamalla joka oli paikallaan vielä aamulla herätessä: kyllähän mä taidan olla yhdenlainen onnentyttö!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaksi vuotta sitten olin elämääni kyllästynyt ja tyytymätön nuori naisen alku, jolle luovuttaminen oli päivittäinen vaihtoehto. Tänä päivänä mä olen onnellinen ja elinvoimainen nainen joka tekee just sitä mitä itse haluaa – tavalla tai toisella. Onnellisen lapsuuden viettäneenä oon oppinut saamaan lähes kaiken minkä haluan, mutta nykyään osaan myös tehdä kovasti töitä näiden asioiden eteen sillä enää mä en pelkää tavoitella mun unelmia enkä anna enää epäilijöiden naurunpilkahduksille valtaa.

Ennemminkin mä haluan näyttää niille mihin kaikkeen mä pystyn ja tällä hetkellä musta tuntuu, että vain taivas on rajana.

KIITOS teille kaikille jotka uskotte muhun ja autatte sekä kannustatte mua. Kiitos, että rakastatte ma just tälläsena mitä oon ettekä tuomitse tai naura mun tyhmimmillekkään jutuille. Saan olla oma itseni ja sitä kautta onnellisesti tavoitella just niitä asioita, jotka tekee mut vielä entistä onnellisemmaksi.

Kaikki lähtee itsestä, mutta yksin ei kukaan pötki pitkälle. Kiitos <3

Nyt mä lähden suunnitelmista poiketen kohti Messukeskuksen hulinoita sillä I Love Me -messujen fiilis vei mennessään enkä malta pysyä poissa. Jännä nähdä mitä kaikkea hauskaa oon ens vuoden messuihin mennessä keksinyt? 😉

<3 Aino

16 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti:

  !!!!!<3 jeee huikeeta!

  Muistan miten kerroit mulle tästä projektista ekaa kertaa,ja menin ihan sanattomaksi – taisin vaan tokasta jotain "vähän hieno juttu" :'D Menin sanattomaksi koska mielessäni mietin että huh huh mikä likka toi Aino on! Ihan super upee juttu,jotain minkä tasosesta "saavutuksesta" vois ite vaan haaveilla. Ja edelleen oon samaa mieltä : oot super upee! Ja toi kirja on super upee juttu! Niin ylpee ja onnellinen sun puolesta rakas!<3

  Vietä ihana messupäivä,pus!xx

  • Aino kirjoitti:

   Joo eipä sitä oikeen tajua koko hommaa ku vasta nyt. Kiitos supernainen – mäkin oon ylpee sekä onnellinen, niin omasta puolesta kun myös kaikista hurjista jutuista joita sä teet! <3 Saavutuksia on monenmoisia ja esimerkiksi sun tekemiset on sellasia johon mä en ite edes pystyis. Muista olla ylpeä siis myös niistä <3

 2. Teea kirjoitti:

  Olen niin onnellinen puolestasi kaikesta, mitä olet saavuttanut ja mitä sulla on lähelläsi ja ympärilläsi, saati vielä edessä! Kirjajonossahan mä olen toki jo

 3. mOm kirjoitti:

  *paljon sytämmiä*
  Ja sitte asiaan, tuo laukku! Ku kyllästyt nii tiiät osotteen mihin laittaa tulemaan 😉

 4. Laura kirjoitti:

  Oot kyllä aivan mielettömän huikea nainen, vai! Sylintäydeltä onnea uudelle kirjailijalle, tää opus täytyy kyllä ehdottomasti käydä napsimassa kirjakaupasta itsellekin 🙂

 5. Salla kirjoitti:

  Wau! Onneksi olkoon kirjasta! 🙂 On tämä elämä ihmeellistä, niin suuria muutoksia voi tapahtua lyhyessä ajassa.

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos! Sanoppa muuta – just tänään naurahdin, että eihän sitä edes tiedä missä oon tammikuussa kun kirja tulee vihdoin ulos.. hah! 😀

 6. iina kirjoitti:

  iso onnitteluhali! ♥ oot tosi inspiroiva ja ihana bloggaaja, kiitos että pidät tätä blogia! oon saanu paljon vinkkejä täältä ja nytkin tuo mahahappojuttu tuli mulle ihan uutena ja kun se alkoi kuulostaa niin itseeni sopivalta niin heti aloin etsiä lisää tietoa siitä. ihan parasta että oot saanu olla osana kirjan tekemistä ja pakkohan tuo on saada – ainoa miinuspuoli on se, että se ilmestyy vasta tammikuussa niin ei ehdi pukinkonttiin 😉 onnea vielä, ja kaikkea mahtavaa tulevaisuuteesi! <3

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos Iina! Ja ihana kuulla, että oon selkeästi onnistunut juuri siinä mitä oon halunnut tehdä – se on aina ihan mahtava kuulla ja paras palkka mitä tästä bloggaamisesta saan <3 Hyvällä tuurilla toki kirja saattaa tulla kauppohin jo ennen joulua, mutta… se jää nähtäväksi! 😉

 7. Maiju kirjoitti:

  Ihana, että meillä on toisemme ja ihana, että me vuosi sitten kohtasimme. Pus, pus.

 8. outi kirjoitti:

  Täällä myös yksi kirjaa odottava, hih!
  Onnittelut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.