Hae
Aino Mäkelä

Treenipäivä!

Te jotka seuraatte mua instagramissa @makelaino ette oo voinu välttyä huomaamatta kuinka kivan viikonlopun mä sain taas viettää! Ja taas kerran niin erilaisen, täysin ainutlaatuisen. Sain nimittäin kunnian olla mukana järjestämässä Treenipäivää yhdessä Monnan, Tuukan ja Lassen kanssa.

Neljä personal traineriä, kolme erilaista treeniä, monipuolinen lounas, ravintoluento ja raakasuklaa workshop – kaikki nämä hulppeissa Kaisankodin Kartanokylpylän maisemissa – aika pettämätön kuulonen yhdistelmä, eikö? 😉

Kokoonnuttiin valmennustiimin kanssa jo heti aamusta Kaisankodille syömään aamupalaa yhdessä. Vitsit mä olin onnessaan tattaripuurosta, joka oli vielä kaikenlisäksi ihan superhyvää! Käytiin vähän päivän kuvioita läpi ja höpöteltiin niitä näitä, kevennettiin tunnelmaa ja rentouduttiin. 10730873_10152761629420351_9207834234758351618_n
IMG_2891Ennen porukan saapumista käytiin tietty vähän Monnan kans valokuvailemassa upeissa maisemissa. Omaan makuuni noi Kaisankodin puitteet oli aivan huikeet ja mä haluaisin kyllä palata sinne takaisin rauhoittumaan joksikin viikonlopuksi – ihanan lähellä Helsinkiä, mutta silti kaikessa rauhassa luonnon keskellä. Muutenkin mä fiilistelen syksyä ihan täysillä ja varsinkin kaikkia näitä syksyn värejä! IMG_2953 (1) IMG_2924DCIM101GOPRO20141025_105520Pienen esittelyhetken jälkeen päivä alkoi ekoilla treeniosuuksilla: kahvakuulalla ja juoksutreenillä. Jaettiin porukka kahtia ja toisen ollessa kahvakuulaillessa loput oli juoksemassa, jonka jälkeen tehtiin vaihto!

Lasse ja Monna veti kahvakuulaa, kun taas Tuukka puolestaan juokua – mulle oli varattu kävelijät, mut sellaisia ei sitten löytynytkään joten lähdinkin reippaasti treenaamaan juoksuporukan mukaan samalla kalastaen lisämotivaatiota ja vinkkejä omiin juoksuharjoituksiin 😉

IMG_2976Treenien jälkeen alkoikin jo sopivasti nälkä kurnia, joten siirryttiin monipuolisen lounaan pariin. Noutopöydässä oli kattava salaattipyötä ja ruokanatsillekkin erittäin mieluisat antimet – oman lautaseni täytteeksi päätyi nimittäin karjalanpaistia. Ruoka oli aivan uskomattoman hyvää ja toi mulle mieleen mummolan eväät. Terkkuja vaan sinne Lappiin <3

Lounaan jälkeen siirryttiin mahat pullollaan ravintoluennon pariin, jonka kapelimestarina toimi Tuukka ja minä säestin perässä. Porukka oli ihanasti mukana ja keskustelu pyöri hyvin pitkälti perusasioiden ympärillä – sillä niidenhän se on tärkein olla kunnossa, eikö totta? 😉 Jokaisen ruokavalion rakentaminen lähtee kuitenkin henkilökohtaiselta tasolta omien tavoitteiden ja resurssien mukaan.IMG_3006 IMG_2989Mun onneksi paikalla oli myös Lorna Jane ja vihdoin mä sain itsekin kotiutettua itselleni ihania uusia treenivaatteita! Oon jo vuoden päivät ihastellut Lorna Janen upeuksia sillä ne on jotenkin aivan ainutlaatuisia – omalla tavallaan rennon naisellisia, just mun tyyliin sopivia. Onneksi uhosin jo viime viikonloppuna Monnalle ostavani rekit tyhjäksi, joten sain vihdoin kotiutettua ekat omat Lorna Janet.

Hihhi, kyllä nainen on helppo tehdä onnelliseksi! Palataan niihin ostoksiin sitten myöhemmin tarkemmin kuvapläjäyksen kera 😉


IMG_2963IMG_3024IMG_3011IMG_3031Shoppailujen jälkeen oli vuorossa  mun vetämä raakasuklaa workshop. Osa porukasta olikin tutustunut jo aiemmin raakasuklaaseen, mutta silti kaikki oppi taas jotain uutta! Käytiin vähän läpi raakasuklaan terveellisyyttä, sen valmistusta ja kompastuskiviä sekä tietysti myös parhaat niksit sen valmistamiseen. Kommelluksilta ei onnistuttu välttymään, mutta niinhän se on että tekeville sattuu 😉

Sen jälkeen kun jokainen oli saanut loihdittua omaan makuunsa täydellisen suklaan laitettiin ne jääkaappiin odottelemaan päivän vikan osuuden, toiminnallisen treenin, ajaksi! IMG_3091 IMG_3085DCIM101GOPROPorukka jaettiin ryhmiin ja viimeinen treeni suoritettiin perusteellisten alkulämmittelyjen jälkeen kisana. Jokaisen ryhmän tuli siis suorittaa 100x punnerrus, 100x kyykky, 100x etuheilautus ja kymmenen juoksukierrosta aikaa vastaan nopeimman ryhmän ollessa voittaja! Ja Tuukan joukkue selviytyikin nopeimmiten huikeella 2:51 ajalla – propsit siitä! 😀

Treenin jälkeen kokoonnuttiin ansaitusti sisälle herkuttelemaan itsetehdyillä raakasuklailla ennen kotiinlähtöä. Päivä oli pitkä, mutta erittäin antoisa ja nauruntäyteinen – kiitos kaikille mukana olleille <3 Tälläisiä päiviä lisää kiitos! Ja kiitos sen ikuistamisesta näihin kuviin kuuluu Monnalle<3

<3 Aino

3 kommenttia

  1. Ulla / Viiskulma kirjoitti:

    Milloin mennään taas lenkille?? Pian eikö joo?

  2. Mea kirjoitti:

    Äää mikä tää oli? Joku tapahtuma johon saatto ostaaa liput, kaveriporukka hengailu?? Olis kiva päästä viettämään tollasta päivää joskus! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.