Hae
Aino Mäkelä

Isoja uutisia! Hyviä juttuja!

Lupasin teille jänniä uutisia tälle päivää! Ja koska mä oon tykästynyt videoihin, ja ilmeisesti nää on teidänkin mielestä ihan kivoja, niin käytin lounastaukoni teille höpötellen.

Yhteistyöehdotuksille oon aina avoin ja jos mitään sellaista on mielessä (vaikka sitä joulukalenteria koskien!) niin sähköpostia saa aina lähettää osoitteeseen aino.makela@gmail.com, kuten myös postaustoiveita sekä kommentteja, kehitysehdotuksia ja kritiikkiä blogiin liittyen! Otan ne kaikki lämpimin mielin vastaan – aivan kuten kaikki ihanat kommentinnekin 🙂

Uusi osoite siis 1.12.2014 alkaen on http://ainomakela.com !

Ihanaa keskiikkoa siis kaikille! Mä lähden tänään hemmotteluristeilylle, joten blogi hiljenee nyt hetkeksi. Siis jos millään vaan maltan 😉 Blogia voitte seurata Facebookin kautta TÄSTÄ ja sinne linkittelen myös muita ajankohtaisia tekstejä sekä tutkimuksia terveyteen sekä hyvinvointiin liittyen 🙂 Eikä kannata unohtaa instagramia @makelaino, jonne postailen kaikkea mikä just sillä hetkellä tuntuu ihanalta ja inspiroivalta.

Pusuja,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.