Hae
Aino Mäkelä

Meneville tyypeille

Perjantai!

Se on varmaan monelle meistä se viikon odotetuin päivä – tällä viikolla jopa mulle, sillä mulla on pitkästä aikaa vapaata. Woopwooop! Joko teillä on hurjia suunnitelmia viikonlopulle? Osalla on varmaan mahdollisesti jo pikkujoulukarkeloinnit käynnistyny? Mä palaan omiini vielä lopussa, mutta sitä ennen mulla on pari juttua joista haluan teille vähän jutella 😀

Oon nimittäin nyt muuton jälkeen löytänyt taas vanhan rakkauteni: aamulenkit. Oon aloittanut tauon jälkeen varovaisesti muutamalla puolen tunnin kevyellä hölkkäilyllä merenrantaa pitkin ja nauttinut raikkaasta ilmasta sekä etenkin lenkinjälkeisestä endorfiiniryöpystä. Juoksussa on jotain ihan maagista sillä mä samaan aikaan sekä vihaan että rakastan sitä! Ei oo nimittäin kertaakaan etten olis lenkin aikana toivonut sen olevan jo ohi, hahha 😀

Sen lisäksi oon myös löytänyt musiikin uudelleen. Edelleenkään mun musiikkimaku ei oo mitenkään kehuttava, mutta siitä on tullu mulle sellainen oma salainen pakopaikka. Kuulokkeet korville ja soittolista pyörimään. Se toimii niin aamuisin lenkillä jolloin musiikki myös kivasti tahdittaa ja tuo lisää fiilistä kuin myös kaupungin hälinän keskellä, jolloin joskus on ihana hiljentyä täysin omaan rauhaansa.

Juoksumusiikkia

Kokosinkin teille viikonlopun kunniaksi mun viime viikon parhaimmat juoksufiiliksen nostattajat:

VIIKON POIMINNAT
Sidney Samson – Riverside (remix)
Burns – Lies
We Come Running – Vicetone Remix
Deorro – Five Hours
Dimitri Vegas – Madness (feat. Lil John)
Nicky Romero – Legacy (remix)

Millaista musiikkia te tykkäätte kuunnella juostessanne?

Merrell Barefoot Merrell Barefoot Merrell Barefoot

Juoksemisesta puheenollen: kesällä te kyselitte mun hehkuttaessa paljasjalkakenkiä, että mitäs sitten kun tulee talvi? No vaikka talvi ei ookkaan vielä tullu niin minä oon jo hyvin varautunut!

Sain nimittäin Merrelliltä goretex-lenkkarit, jotka on siis tehty Vibramin paljasjalkateknologiaa hyödyntäen eli käytännössä siis talvikäyttöön sopivat paljasjalkakengät! Sujautin ne ensimmäistä kertaa jalkaan, kun olin seisonut pitkän päöivän korkkareilla ja ahh voin kertoa – se oli rakkautta ensilenkillä.

Fjällraven Greenland Backpack

Fjällraven Greenland Backpack, materiaali kestävää G-1000 Heavy Duty -kangasta

Ainiin! Kirjottelen muuten parhaillaan teille lentokoneesta. Mun ystävä kertoi viime viikolla, että on olemassa paikka nimeltä internet josta voi ostaa lippuja koneisiin, jotka vie sut minne tahtoo 😉 Tässä sitä nyt siis ollaan – matkalla Ouluun!

Reissaamisesta puheenollen oon unohtanu esitellä teille kunnolla mun uskollisen reissukaverin: kauniin ruosteenvärisen repun, joka on melkeen kasvanut mun selkään kiinni! Se on ihan mahtava sillä sinne mahtuu ihan kaikki: treenivaatteet, peseytymistarvikkeet, tietokone, koulukirjat, muistiinpanovälineet, eväät – lista on loputon! Kaiken lisäksi sen vettähylkivä pinta pitää kaiken tiukasti suojattuna, joten nyt Ouluunkaan mennessä mun ei tarvi pelätä räntä- tai lumisateita.

Itseasiassa aikoinaan ihastuin reppuun niin tulisesti, että värjäsin mun hiukset sen väriseksi! Hahha.

Mobilefun -matkalaturi
Toinen reissunsa ansainnut tavara on ehdottomasti mun langaton puhelimen laturi. Kuinka monella teistä enää säilyy akku koko päivän aamusta iltaan? Vaikka puhelin ois aamulla täysin latautunut niin mulla loppuu akku lähes poikkeuksetta ennen työvuoron loppua. Kyseisiä päivänpelastajia saa tilattua itselleen muun muassa Mobilefunilta, muutamassa eri värissä – oma valinta tietty oli nätti violetti!

Huh – johan tuli juttua! Mutta niin sitä vaan sanoja virtaa näytölle, kun on niin kivoja juttuja mistä kertoa. Nyt mä aion rauhottua hetkisen ja nauttia Oulun parhaista antimista eli kaikista ihanista ihmisistä sekä äitin tekemästä ruoasta.

Kivaa viikonloppua,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.