Hae
Aino Mäkelä

Itkettävän ihana ajatus

JoulukuusiJoulupöytä 2014Joulun raakakakkuAarikan tonttuja
Oon saanut nauttia mitä rentouttavimmasta ja ihanimmasta Joulusta.

Todistin jälleen olevani voittamaton Blokuksessa (tervetuloa yrittämään!), nautin äidin tekemistä jouluherkuista (lanttulaatikko on edelleen ehdoton lemppari), sulattelin jouluruokia salilla ja isin TRXillä heiluen, saunoin, rentouduin ja katsoin yhden tuotantokautta Breaking Badiä – näin tiivistetysti.

Miten teidän Joulu sujui?

Se ei ollut mun alkuperäinen suunnitelma tämän Joulun varalle, mutta nyt oon enemmän kuin onnellinen siitä että kaikki meni niinkuin meni.

Piano ja tontutRiisipuuro, mantelilla ja omenallaJoulutunnelmiaKylmäpuristettua mehua, paleopipareita ja kirja
Katsoin myös nimittäin elokuvan, jota joskus joku mun ystävistä on tituulerrannut ”maailman huonoimmaksi”, nimittäin Klik!:in. Kuinka moni teistä on nähnyt sen? Ja kuinka moni teistä on itkenyt sitä katsoessaan? Kyseessähän ei oikeastikkaan oo mikään mestariteos ja se kertoo miehestä, joka työorientoituneena onnistuu pikakelaamaan elämänsä läpi.

Silti joka ikinen kerta sitä katsoessani mä herkistyn itkemään. En onnistu siinä katsoessani tyypillisiä itkuleffoja (kuten PS. I Love You, Benjamin Buttonin uskomaton elämä tai The Notebook), mutta joka ikinen kerta päähenkilön tehdessä kuolemaa vesisateessa maatessaan, perheensä ympäröimänä ja kuiskaten viimeisinä sanoinaan pojalleen ”Family comes first.”  mun silmät kostuu. Aina. Joka ikinen kerta.

Joulu 2014 Joulu 2014
Siinä on Joulun paras ajatus. Asiat ei tunnu samalta, jos niitä ei saa jakaa jonkun kanssa ja sama hieno oivallus on myös Breaking Badissä. Raha ei onnistu tekemään onnelliseksi, vaan ihmiset ympärillä.

Perhe. Ystävät. Tämä todellisuus.

<3 Aino

2 kommenttia

  1. mOm kirjoitti:

  2. Jossu kirjoitti:

    Nyt on ihan pakko kommentoida, että mulla käy AINA samoin ton leffan kanssa!! Joka ikinen kerta, sama kohta, kun Adam Sandler makaa maassa siinä sateessa niin mä alan vollottaa vaikka leffa ei muuten tosiaan mistään parhaasta päästä mielestäni ole 😀 ihanaa että löytyy joku kohtalontoveri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.