Hae
Aino Mäkelä

Vuodessa voi tapahtua paljon. Voi kirjoittaa vaikka kirjan!

Vielä vuosi sitten en osannut edes unelmoidakkaan kaikista niistä yllätyksistä mitä vuosi toi tullessaan. Tällä hetkellä päällimmäisenä on mielessä ehkä yksi vuoden antoisimmista projekteista eli minun, Hannan, Maijun ja Monnan yhteinen projekti, välipalakirja ”Välipalat – Virtaa Superfoodeista”, joka tulee kauppoihin aivan näillä näppäimillä.

En oo vieläkään tainnut tajuta asiaa täysin. Minä, Aino 23v, kirjailija. Kirjan lisäksi sain kolme rakasta ystävää, tukiverkoston vailla vertaa. Kuvauspäivät oli täynnä iloa, naurua, lämpöä ja rakkautta. Sekä ruokaa! Yhdessä tekemisen voima on uskomaton. Loistavan tiimin hoitaessa hommiaan me höpöteltiin ja parannettiin maailmaa yhdessä enkä voi sanoin kuvailla kuinka arvokas kokemus tää kokonaisuudessaan on mulle ollut.

Välipalat - Virtaa SuperfoodeistaP1016620-767x1024 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista Välipalat - Virtaa Superfoodeista
En malta odottaa sitä päivää kun saan uunituoreen ystävyytemme hedelmän painosta käsiini. Musta tuntuu, että vasta silloin tajuan tän kaiken todeksi. Näiden kolmen naisen inspiroimana ja rohkaisemana olen löytänyt itsestäni aivan uudenlaista voimaa ja oonkin jo täydellä innolla kiinni seuraavaassa projektissa. Ja tiiättekö mikä on parasta? Kirjan kautta me voidaan yhdessä myös inspiroida muita!

Jos vuodessa voi tapahtua jotain näin hienoa niin mitäköhän ensi vuosi tuo tullessaan? Sehän ei selviä kuin tarttumalla tilaisuuksiin ja laittamalla tohinaksi!

Uskokaa unelmiinne,
<3 Aino

4 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Voi Aino, kuinka kauniita sanoja. Mä aina herkistyn melkein kun puhutana meidän projektistamme. Tämä on meidän neljän naisen ”Vain elämää” projekti. Aivan varmasti yhtä suuria tunteita ollaan koettu tässä projektissa.

  2. Essi kirjoitti:

    Huippua!! Onneksi olkoon! <3
    Innolla odotan mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy.. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.