Hae
Aino Mäkelä

Hävikistä her(k)uksi: Kauneuseliksiiri

Alkukesän muuttorumban aikana hukkasin pahvilaatikoihin monenmonta enemmän ja vähemmän tärkeää sekä hyödyllistä putelia ja pussukkaa. Nyt vihdoin asetuttuani aloilleni ja purettuani laatikoita olen myös löytänyt kyseisiä aarteita, ihastuen niihin aina yhä uudelleen.

Kaiken kaaoksen keskeltä löytyi myös yksi helmi, jota olisin halunnut alkaa jo heti sen saatuani testailemaan ja jonka olemassaolon unohdin kaiken kiireen keskellä. Ja sitten hukkasin sen jopa näkökentästäni, sinne laatikoiden syövereihin nimittäin. Onnekseni nyt sain sen jälleen käsiini: kauneuden nuoruuseliksiirin.

Liekkö olisin enää edes sinkku, jos puoli vuotta sitten olisin tarttunut toimiin…. hahhhahah!

FOUNTAIN The Beauty Molecule
Mistä on kyse?

Ikääntyminen näkyy ulkoisesti selkeästi solujen alkaessa vaurioitua ja menettää elinvoimaansa. Reservatoli onkin luonnon oma nuoruuseliksiiri joka sekä hidastaa tätä prosessia että edesauttaa terveiden solujen muodostumista. Tämän vuoksi sen nauttiminen pidentääkin solujen elinikää ja hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla. Luonnossa reservatolia esiintyy esimerkiksi japanintattaressa ja viinirypäleiden kuorissa kuten muissakin tummissa hedelmissä.

FOUNTAIN The Beauty Molecule onkin nestemäinen ja helposti imeytyvä kauneuseliksiiri, jonka toiminta perustuu kyseiseen luonnon omaan ihmeaineeseen. Kyseinen kauneuseliksiiri hoitaakin kauneutta sisältäpäin pitäen solut nuorina ja elinvoimiasina. Tämän eliksiirin kanssa monien haaveilema ikuineen nuoruus on siis ainakin muutaman askeleen verran lähempänä.

Lisää tietoa löydät TÄÄLTÄ.

FOUNTAIN The Beauty Molecule
Mä aloitankin nyt kokeilun ja sekoitan aina aamuisin mehuni sekaan teelusikallisen kauneuden nuoruuseliksiiriä. Kyseessä on kuitenkin luonnon oma ihmeaine, joten mitä haittaakaan siitä voi olla? Ainakin sitten voin kertoa teille kannattaako onko ihmeaine maineensa veroinen vai ei ja koska maku on neutraali on kyseinen ihmiskoe myös minulle kivuton.

Mä olen vielä aika nuori, mutta nykypäivänä pelkästään ikääntyminen ei aiheuta solumuutoksia ja ikääntymisen merkkejä iholla vaan muun muassa ystävämme stressi tekee sitä täysin samaa. Kuten myös unettomuus, epäterveellinen ruokavalio, ilmansaasteet, tupakointi ja muut päihteet. Monilla saattaakin näkyä nuoruuden hulttiovuodet ja törttöilyt jo kasvoilla vaikkei ikää ole edes merkittävästi kertynyt mittariin, mutta onneksi soluja voi aktivoida uudelleen ja eheyttää.

FOUNTAIN The Beauty Molecule
En usko eliksiirin itsessään onnistuvan kenenkään nuoruutta säilyttämään, mutta yhdistettynä terveisiin elämäntapohin ja puhtaaseen, ravitsevaan ruokavalioon sillä on varmasti erittäin suuri potentiaali tehdä taikojaan.

Kauneus lähteekin aina sisältäpäin vaikken yleensä sitä ulkonäköön millään tapaa liitäkkään. Toki ulkonäöllä ja muun muassa ihon kunnolla on merkittävä vaikutus itsetuntoon ja sitä kautta myös siihen kuinka me vaikutetaan ympäristöömme, joten tottakai siitä kannattaakin pitää hyvää huolta – parhaalla mahdollisella tavalla.

Ja eikö se ollutkin se ollutkin juuri sitä mitä me tahdotaan, hurmata omalla olemuksellamme ja sisäisellä hehkulla? Hih! Katsotaan kuinka käy.

Sielultaan ikuinen teini,
<3 Aino

4 kommenttia

  1. Essi kirjoitti:

    Ohoh en ookaan kuullu tämmösestä aiemmin :p Mielenkiintosta!

  2. Maiju kirjoitti:

    Mulla on tätä samaa, viime kesänä käytin… tämäkö onkin sen mun nykyisen hehkun salaisuus… hi hii 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.