Hae
Aino Mäkelä

Takaisin ruotuun

Tiedättekö mitä – tänään mulla on teille hyviä uutisia!

Alan itse päivä päivältä voimaan paremmin, olemaan energisempi ja enemmän oma normaali itseni. Jalka temppuilee edelleen ja liikun ontuen, mutta en huoli siitä enää sillä tiedän kaiken olevaan paranemaan päin ja olen antanut jalalle sitä mitä se eniten kaipaa – lepoa.

Levolla ja toipumisella on tietysti ollut omat vaikutuksensa mikä tuo nyt mukanaan omat haasteensa, kun lähden taas pikkuhiljaa palaamaan kohti normaalimpaa arkea, joka tuo mukanaan myös treenaamisen.

Kesän treenihetki

Ens kesänä aion olla edeletäjäänsä paremmassa iskussa!

Aloittaminen – myös uudelleen vanhojen tapojen henkiinherättely – voi olla vaikeaa, mutta yhdessä se on aina helpompaa. Oonkin tosi iloinen lähtiessäni mukaan Liftedin monipuoliseen ”Energiat kattoon, kroppa kuntoon” -verkkovalmennukseen!

Viiden viikon mittainen valmennus pitää sisällään viikottaisen kehonpainotreenivideon ja treeniohjelman sekä luentoja ravinnosta ateriaesimerkkien kera. Erityisen kivaa musta on, että valmennuksessa on huomioitu myös stressinhallinta, jota käsitellään niin harjoitusten kuin tietojenkin voimin.

Seuraava video avaakin musta tosi kivasti valmennuksen sisältöä:

Valmennus starttaa maanantaina 26.1 ja koodilla ”getfit” saat -15% alennuksen osallistumisestasi! Ovh. 64€. Näissä opeissa varmasti jokainen inspiroituu ja motivoituu sekä ennen kaikkea oppii pitämään itsestään hyvää huolta saaden samalla loistavia työkaluja myös tulevaisuuteen. Itse ainakin odotan innolla haastavia kehonpainotreenejä, jotka pystyn tekemään omassa olohuoneessani! , sekä mielenkiintoisia ravintoluentoja. Ja stressinhallintaa… sen tärkeydestä ei varmaan koskaan voi oppia liikaa?

Parin viikon päästä siis alan valmennuksen voimin nostattamaan energiatasojani ja sitä kautta palautumaan entistä enemmän ennalleni – uskonkin kyseisen valmennuksen auttavan mua siinä täydellisesti! Inspiroivia treenivideoita, mielenkiintoisia luentoja ja arjen pieniä hengähdyshetkiä odotellessa – ne on juttuja, jotka varmasti sopii jokaiselle ja verkkovalmennuksen vuoksi vieläpä aikaan ja paikkaan katsomatta.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.