Hae
Aino Mäkelä

Asennemedia!

Asennemedia
Asenne, energia, inspiraatio.

Mulla on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että blogi on osa uutta upeaa suomalaista mediaa – Asennemediaa. Asennemedia on itsenäisten blogien verkosto, jonka keskiössä on nimestäkin hehkuva hyvä asenne ja tarjolla on juttuja niin hyvinvoinnin, ruoan, sisustuksen kuin tyylinkin parissa.

Minun lisäkseni Asennemediasta löytyy myös: Uusia Tuulia, Vaimomatskuu, Jonnamaista, 5kulma, Carefree Casualness, Lifted, Luukkuja ja Wellberries. Sanomattakin selvää, että tässä jengissä on ilo olla mukana!

Asennemedia Facebookissa ja Instagramissa.

Aino Asennemedia

Asenteella siis jatketaan tästä eteenpäinkin! Enkä usko, että pieni lisäkään haittaa onnistuis koskaan tekemään. Seuraavat kuukaudet riittääkin motivaatiota painaa hommia täysillä sillä eilen repäsin ja varasin itselleni lennot Malesiaan. Oi kyllä!

Kaikki vinkit sielläpäin reissanneilta on siis lämpimästi tervetulleita! Lentoja lukuunottamatta mulla on vielä kaikki kortit reissun suhteen täysin auki ja oot vaikkapa tervetullut mukaan, jos ajatus auringosta ja palmuista houkuttelee. Hahha! 

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

4 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    No asenne on kohdillaan ja asenne ratkaisee aina.

  2. Essi kirjoitti:

    Aino oot huikee!!!! <3 Voisinpa lähteä sun mukaan oikeeestikin! Jos vaan töistä saisin :D..mitä vähän epäilen. Mut katotaan! 😉 hih

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.