Hae
Aino Mäkelä

RUPLAn ravintolapäivä!

RUPLAn ravintolapäiväRUPLAn ravintolapäiväRUPLAn ravintolapäivä RUPLAn ravintolapäivä
Ootte saaneet mun viimeviikkojen kuvista jo vähän vihiä uudesta, upeasta kokonaisuudesta joka on puhkeamassa kukkaansa Helsingin Kallioon. Samojen seinien sisään mahtuu paljon: kahvila, muun muassa designer muotia myyvä myymälä sekä taidegalleria näin muutamia mainitakseni.

Virallisesti RUPLA avaa ovensa vasta ensi viikolla, mutta mulla on ilo ja kunnia kutsua teidät ”etkoille” jo sunnuntaina, jolloin vietetään Ruplassa ravintolapäivää. Teemana on lapsenmielinen leikkisyys sekä aamujamit, jonka vuoksi paikalla onkin DJ luomassa tunnelmaa sekä muun muassa herkkuonginnan muodossa. Tarjolla on tuttuun tapaan GreenStreetin raakaherkkuja ja ruokapuolesta vastaa venäläinen Ravintola Копейк kera borshkeittonsa. Minä kannan korteni kekoon valmistamalla meidän Välipalat – Virtaa Superfoodeista kirjan herkkuja myyntiin sekä myynnissä on myös erä kirjoja erityisen edulliseen hintaan ravintolapäivän kunniaksi.

Lue lisää tapahtumista Facebookissa:
Ruplan Ravintolapäivä ja Restaurant Копейка

Ruplasta tuun kertomaan teille lisää myöhemmin, mutta pysyäksenne menossa mukana kannattaa käydä tykkäilemässä RUPLAn Facebook-sivusta.

RUPLAn ravintolapäivä
En pysty enää peittämään innostustani tästä kaikesta. Tekemistä hyvällä fiiliksellä, inspiraatiota ja innostusta, hyviä tyyppejä ja ainoastaan taivas rajana. RUPLA tulee varmasti olemaan ainutlaatuinen kokonaisuus ja musta on ihana päästä fiilistelemään sitä kaikkea yhdessä jo ennakkoon näin ravintolapäivän rentoilun muodossa.

Kuvat tarjoaa teille hieman ensimakua siitä mitä sunnuntaina tulee olemaan tarjolla – kyseessä on nimittäin herkut, joita kokkailtiin maanantaina kehittäessämme ja suunnitellessamme GreenStreetin workshoppeja entistä hohdokkaampaan suuntaan.

Tervetuloa siis sunnuntaina 15.2.2015 osoitteeseen Helsinginkatu 16 klo 10-20! Tulet sitten yksin tai ystävän kanssa, lupaan että viihdyt varmasti. Siitä pitää minun lisäkseni huolta erityisesti DJ sekä muut ihanat tyypit, joiden kanssa mulla on ilo tarjota teille mahdollisuus viettää rennon huoleton sunnuntai makuhermoja hemmotellen.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.