Kolmen raaka-aineen herkku
Oulussa ollaan ja heti sai reseptihommat tuulta purjeisiin! Se on kiva kun on iso keittiö ja äiti, joka kulkee perässä siivoomassa niin jaksaa kokkailla aamusta iltaan. Hahha, ei nyt sentään 😉 Koska aurinko paistaa jo kauniisti houkutellen ulos reippailemaan (kävin kyllä jo salillakin, wihii!) niin aloitetaan reseptien purkaminen helpoimmasta ja yksinkertaisimmasta.
Tämä on myös loistava vinkki kaikille kaksilahkeisille! Huomennahan on Naistenpäivä eikä huolta jos tajusitte sen vasta tätä lukiessanne sillä tällä herkulla sulaa varmasti jokaisen prinsessan sydän, vähän jäisempikin.
banaania
maapähkinävoita
raakasuklaata
Pilko banaani puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Aseta kahden banaaniviipaleen väliin maapähkinävoita, noin puoli teelusikallista. Laita koko komeus coctailtikkuun ja dippaa vesihauteessa sulatetussa raakasuklaassa (tai valmista itse*), nosta jääkaappiin/pakastimeen jähmettymään.
Voit valmistaa myös sulattamalla kaakaovoin ja sekoittamalla jauheet sen joukkoon minkä jälkeen voit dipata banaani-maapähkinävoitikut herkussa ja pakastaa loput muotteihin. Suklaa saa olla todella tummaa ja tuhtia makeansuolaisen sisuksen kaveriksi:
50g kaakaovoita
25g kaakaojauhetta
1tl vaniljaa
0,5rkl hunajaa
Ja eikun suut makiaks! Tälläsiä herkkuja kehtaa kyllä kuljettaa vaikkapa aamukahvin kera suoraan sänkyyn. Vai mitä sanotte tytöt, haittaisko teitä jos niin kävis? Jos ootte Helsingissä eikä huomiselle oo mitään sen ihmeellisempää ohjelmaa niin suosittelen vierailemaan RUPLAn Naistenpäivässä! Siellä on muun muassa eräs erittäin kiinnostava lanseeraus, jonka itsekkin haluaisin olla todistamassa.
<3 Aino
Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa