Hae
Aino Mäkelä

Touhupäivä!

TouhupäiväTouhupäiväTouhupäiväTouhupäiväTouhupäiväEkoSego-arvontaTouhupäiväTouhupäiväTouhupäiväTouhupäiväTouhupäivä

Torstait on jostain syystä mun lempparipäiviä. Jonkun tutkimuksen mukaan ihmiset on silloin muka kaikista väsyneimpiä, mutta mä taidan sitten ehkä olla se poikkeus joka vahvistaa säännön – hahha!

Aamu kuudesta ilta yhdeksään riittii energiaa ja kommelluksista huolimatta hymy ei hyytynyt hetkeksikkään. Salaisena aseena voisin kyllä ehkä mainita aamutreenin tuoman endorfiiniryöpyn ja virtapiikin, jotka saa aikaa ihmeitä! Virtaa riitti niin paljon, että aamun cyclingin lisäksi kävin vielä illalla työstämässä selkää, pumppaamassa hauista ja kiusaamassa vatsoja. Fiilis!

Enkä edes onnisunut lannistumaan, vaikka unohdin meikit kotiin ja aamuruuhkassa matkalla palaveriin onnistuin seisomaan keskellä Töölöä tukkien koko risteyksen. Tälläiset töppäilythän on mulle aikalailla arkipäivää, mutta hyvällä asenteella selviää mistä vaan. Ainakin melkeen. 

Energisen päivän, hikisten treenien ja inspiroivien palaverien väsyttämänä kotiin saavuttua onnistuin kruunaamaan päivän maailman täydellisimmällä ruoalla: lehtikaalipestolla höystetyllä parsakaaliwokilla. Jalat alta vievä makuelämys tosin saattoi johtua myös hiljalleen jättimäiseksi kasvaneesta nälästä, joten mun täytyy tänään testata resepti uudestaan ja voi olla, etten koko pääsiäisenä muuta sitten syökkään.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.