Hae
Aino Mäkelä

Kaksi onnekasta!

Kaksi onnekasta

Muutaman päivän pika-arvonta Oman Elämäni Inventaario ja Voittajan Itseluottamus -verkkokursseille päättyi eilen illalla ja tänään sain arvottua voittajat. Teidän vastauksianne oli aivan ihana lukea ja niistä tuli niin hyvä mieli, että mun on aivan pakko poimia muutama tähän esimerkiksi, inspiroimaan meitä muitakin.

Olen nokkela, viehättävä ja rehellinen.

Herkkä ja tunteellinen. Työteliäs ja sisukas. Pyrin aina löytämään ikävistäkin asioista hyvät puolet.

Parhaita piirteitä minussa ovat; tunneäly, syvällisyys, hyväntuulisuus ja halu nähdä asioissa positiivinen puoli 😀 That’s me!

Sanoisin pitkäjänteinen ja ossaan nauraa itelleni.

Jokainen teistä on onnekas osatessaan ajatella itsestään noin kauniita asioita. Luonnollisesti en olis mitenkään voinut valita kommenteista omia suosikkejani, joten tyypillisesti arvonnan tapaan arvoin kaksi onnekasta ja tällä kertaa onni osui Minnan ja Jennikkin kohdalle! Onnea molemmille, seurailkaahan sähköpostianne 🙂

Kiitos kaikille osallistuneille! Ja muistkaa, että vielä on huominen aikaa osallistua herkkulahjakortin arvontaan. Seuraava Voittajan Itseluottamus -verkkovalmennus alkaa ensi maanantaina 13.4.2015 ja Oman Elämäni Inventaario 20.4.2015. Molemmat valemennukset läpi käyneenä voin suositella niitä lämpimästi ihan jokaiselle!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PS. Kuvasta kiitos Kaisalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.