Hae
Aino Mäkelä

Synttäripäivä (+ lounassuositus)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Miltäs nyt tuntuu?” on varmaan yleisin kysymys, joka synttärisankarilta esitetään. Kiitos kysymästä – erittäin hyvältä! Sain auringonkin mukaan juhlistamaan mun päivääni ja läheisten muistaminen on lämmittänyt mieltä sekä nostanut moneen otteeseen hymyn huulille, jotes mikäs tässä ollessa ja nautiskellessa.

Kun mietin vuotta taaksepäin niin päällimmäisenä mulle tulee mieleen kaikki ikimuistoiset tapahtumat ja kohtaamiset uskomattomien tyyppien kanssa. Suurin osa näistä ihmisistä on tullut mun elämääni jäädäkseen ja musta tuntuu, että koko tarina on vasta alussa. En millään malta odottaa kuinka paljon hienoja juttuja tulevat vuodet tuo mukanaan ja millasia elämyksiä saan muiden kanssa vielä jakaa.

On niitä huonompiakin hetkiä toki mukaan mahtunut, mutta ne on jo unohtuneet tai kääntyneet muutaman mutkan kautta voitoksi. Loistava muistutus elämän luonnollisesta kiertokulusta, luopumisesta ja sen kautta uuden luomisesta, oli tänään vaatekaappin pohjalta löytynyt vanha aarre jonka puin iloisena päälleni. Myöhemmin huomasin paidan olevan täynnä reikiä sekä pinttyneitä likatahroja ja samalla muistin, miksi olin sen aikoinani sinne haudannut.

Kaikella on aikansa sekä hetkensä ja sekin paita teki mut aikoinaan hyvin onnelliseksi. Vaikka luopuminen onkin vaikeaa, varsinkin ajoittain, niin elämässä myös sekin on tärkeää – ihan vaan senkin takia, että pystyytään samalla antamaan tilaa jollekkin uudelle. Ja se pätee myös vaatekaapin ulkopuolellakin.

Kaikenkaikkiaan kaksnytneljä on aika hyvä ikä ja mitä vanhemmaksi tuun, sitä paremmaksi mun elämä tuntuu vaan muuttuvan. Luopumisen ja luomisen kautta. Opin jatkuvasti arvostamaan aivan uudenlaisia asioita ja piirteitä elämästä. Ja olemaan niistä kiitollinen – kiitollinen kaikesta mitä mun matkani varrelle on suotu tapahtuvaksi sekä ihmisistä, jotka on muhun läsnäolollaan vaikuttaneet.

Sandron lounas Sandron lounas Sandron lounas Sandron lounasSandron lounasSynttäreitäni juhlistin nauttimalla elämästä ja erityiset pisteet saa täydellinen lounas, jonka kruunasi ystävien ihana seura. Käytiin nimittäin Marissan ja Monnan kanssa tutustumassa Eiran Sandroon, jonka salaattibuffet oli huikea ja vadit notkui täynnä toinen toistaan herkullisempia luomuksiaa! Unohtamatta Sandron gluteenitonta leipää, joka on valehtelematta maailman parasta. Tai keikkuu ainakin ehdottomasti kolmen kärjessä. Muukin tarjonta huomioi hyvin gluteenittomat ihan jälkkäreitä myöten, joten lounashetki sai synttäreiden kunniaksi kruunukseen suussasulavan suklaaneliön.

Taidettiin yhteen ääneen todeta, että Sandro on kyllä kaiken hehkutuksensa arvoinen ja ainakin omasta mielestä kyseinen salaattibuffet lounaaksi vastasi hyvin pitkälle viikonlopun brunsseja. Tosin kakkuvalikoima oli pienempi eikä smoothieitakaan ollut tarjolla, mutta 9,90€ hintaan sai kyllä syötyä itsensä erittäin kylläiseksi.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Mun kuvista iso kiitos Monnalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.