Hae
Aino Mäkelä

Reissussa: Pala paratiisia

Nykyinen sijainti: Gapang Beach, Pulau Weh, Indonesia

Täällä ollaan – vieläkin. Oon aivan rakastunut tähän saareen ja mun sydäntä viiltää ajatus siitä, että jossain vaiheessa mun on lähdettävä jatkamaan seikkailujani muihin maisemiin. Vaikka saari onkin pieni niin se silti kätkee sisälleen paljon uskomattomia nähtävyyksiä ja luonnon omia ihmeitä.

Pulau Weh, Indonesia Pulau Weh, IndonesiaPulau Weh, Indonesia Pulau Weh, Indonesia  Pulau Weh, Indonesia
Eilen heitin viimeisetkin järjen rippeeni hukkaan ja unohdin varmasti jokaisen äidiltä opitun elämänohjeen. Hyppäsin tuntemattoman hurmurin skootterin tarakalle (varmaan ekaa kertaa sitten teinivuosien) ja ajeltiin koko päivä aivan liian lujaa, tietysti ilman kypärää (täällä ei kukaan käytä.. ihan hullua), ympäri saarta paikasta toiseen.

Päivän aikana mä rakastuin saareen palavasti. Maisemat oli upeita, unohtamatta sitä rauhaa mikä valtas kokoajan ympärillä. Ihmiset täällä on niin ihania ettei mulla oo hetkeäkään ollut fiilis etten kuuluis joukkoon, vaikka mun juuret kaukana onkin. Täällä en jaksa stressata mistään.

Pulau Weh, Indonesia   Pulau Weh, Indonesia Pulau Weh, IndonesiaPulau Weh, IndonesiaPulau Weh, Indonesia
Upeat rannat, pienen viidakkoseikkailun takaa löytyvä upea vesiputous, itse puustapoimitun kookoksen nautiskelu ja henkeäsalpaava auringonlasku unohtamatta herkullista, vaikkakin hyvin riisipainotteista, paikallista ruokaa on tehnyt muhun loputtoman vaikutuksen.

Ja eilen kiivetessäni kallionseinämää ylös varvassandaalit jalassa ja ajaessamme kavereiden kanssa kilpaa mutkaisella pikkutiellä mietin, että jos mun loppu koittaa nyt niin ainakin oon onnellisempi entä aikoihin.

Pulau Weh, IndonesiaPulau Weh, IndonesiaPulau Weh, Indonesia
Täällä en jaksa pelätä mistään tai huolehtia turhasta. Sehän ois aivan täyttä ajanhukkaa näissä maisemissa, eiks vaan?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.