Hae
Aino Mäkelä

Kesäbägi

Kesäbägi

Täällä reissussa mun girly-girl puoli on taas kuoriutunut, ikäänkuin vahingossa, esiin. Näin käy oikeastaan aina, kun pimeä väistyy ja jalkojen alla hohkaa auringon lämmittämä maaperä – niinkuin kukatkin niin mäkin ikäänkuin puhkean kukkaan, herään henkiin poikamaisesta kuorestani.

Onneksi tänä kesänä kaikki tarpeellinen mahtuu näppärästi kompaktiin kokoon, pikkulaukkuun kera muiden oleellisten tykötarpeiden, kuten puhelimen ja kotiavainten, kera. Kesän ehdottomasti yks parhaimmista jutuista onkin se, kuinka vähällä silloin pärjää – ihan kaiken suhteen, niin vaatetuksen kuin kosmetiikankin.Less is more. Lisääntyneen valon ja lämmön lisäksi se taitaakin olla salaisuus mun tyttöilyinnostukseen!

HURRAW! Sun balm Kesäbägi, luottotuoksu Kesäbägi, Zuii organics & HURRAW! Sun Balm Kesäbägi, Elizabeth Arden
Omiin kesän luottotuotteisiin kuuluu HURRAW!n raaka, vegaaninen ja luomu suojakertoimella varustettu Sun Balm – huulirasva, joka pitää huolta herkkien huulten ihosta polttavan kuuman auringon alla.

Kesäisin myös yksinkertaistan meikkaamiseni mahdollisimman minimiin – tarkoittaen siis huulipunaa ja aurinkolaseja. Joka naisen pelastus, toimii! Päivettyneen ihon kaveriksi sopiikin ihan loistavasti sertifioidut luomumerkkisarja Zuii:n pinkit huulipuna ja -kiilto, jotka pysyy nätisti mukana huulilla kovemmassakin menossa (kokeiltu on).

Viime viikot luottotuoksun virkaa on toimittanut Sabé Masson Le Soft Perfume -tuoksusticki, jossa ihana voidemainen sticki on luonnon omista luomulaatuisista raaka-aineista minkä vuoksi se myös hellii ja hoitaa ihoa. Vaikkei tuoksu itsessään luomu olekkaan, on se onneksi alkoholiton minkä vuoksi se on turvallinen käyttää myös auringon alla eikä saa aikaan ikäviä pigmenttiläiskiä iholle.

Ja vaikka kuinka hyvin kotona läträis aurinkorasvan kanssa kuljetan silti mukana laukussa täsmäpelastajaa, 50 suojakertoimella varustettua Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiä. Heti jos olkapäitä tai nenänpäätä alkaa kuumottaa niin pienellä sipaisulla pystyy pelastautumaan pahimmilta auringonpolttamilta! Ihan loistava pelastus, joka ei tahmaa tai sotke.

Mitä luottotuotteita sun kesälaukusta löytyy?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.