Hae
Aino Mäkelä

Toukokuun vika

Tyttöjen kesäkarkelot Foodin raakakakkuEilen vietettiin yhdessä bloggaajakolleegoiden kanssa iltaa juhlistamalla kesän alkamista kokoontumalla yhteen keräten saman katon alle hyviä tyyppejä kera maistuvien herkkujen ja kuplivien juomien!

Ilta oli onnistunut, mutta rehellisesti sanottuna mulla oli itsellä ajatukset aivan jossain muualla enkä pystynyt heittäytymään täysin hetken vietäväksi – inspiraatio ja innostus pomppoili valtoimenaan mun päässä enkä pystynyt hillitsemään niitä. Niinpä juhlakansan suunnatessessa Helsingin yöhön mä pyöräilin liian lyhyessä minihameessani tukikohtaani unille odottelemaan aamua ja uutta huomista.

Iso kiitos tytöille illasta ja Katrille sen ikuistamisesta näihin kuviin <3
Toukokuun vikaToukokuun vikaAurinkoisen aamulenkin jälkeen päivä onkin sitten hurahtanut lähinnä näissä merkeissä: syöden ja kirjoitellen. Mun älyttömän hyvä fiilis ja onnellinen olo purkautuu nyt valtavana inspiraatioryöppynä mikä tulee taltioitumaan kovien kansien väliin. Kyllä, luit oikein – multa tulee uus kirja! Innostuksissa näppis onkin sauhunnut kuumana jo pidempään ja rentouttavan loman aikana sain vielä paljon lisää inspiraatiota tulevaa varten.

Nimet kustannussopparissa on ollut jo viime vuoden puolella, mutta nyt vasta uskalsin sanoa tästä ääneen. Vihdoin uskon tän kaiken todeksi. Salaisuus on siis julki ja uusi kirja kaupoissa ennen syksyä! Tää on niin käsittämättömän hullua etten meinaa vieläkään tajuta sitä täysin ja silti samalla niin ihanaa, että meinaan haljeta.

Epäergonimisesti sohvalla vietetty kirjoituspäivä sai arvoisensa päätöksen puolentoistatunnin joogalla. Pitkästä aikaa onnistuin rauhoittumaan täysin harjoituksen vietäväksi ja loppurentoutuksen aikana mun naaman valtas leveä virne – just nyt mä teen just sitä mikä tekee mut onnelliseksi.

Kiitos toukokuu, olit ihana. Äläkä huoli kesäkuu, mä tiedän että säkin tuut olemaan!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

TRANSLATION: The secret is out! I’m writing my new book and it’s out in stores in the end of the summer. Yep – that’s right! And so unbelievable. I’m so happy, thankful and proud.

6 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Ihanaa! Odotan innolla!! T:Välipalat virtaa superfoodeista -kirjan suurkuluttaja ?

 2. Tuulia / Uusia tuulia kirjoitti:

  Hei vaude, mieletöntä! Onnea tosi paljon! <3

 3. Eliisa kirjoitti:

  Vau, upeeta! Mielenkiinnolla odotan millainen opus syntyy 🙂

 4. Teea kirjoitti:

  Upeeta! Innolla odotellaan tarkempaa tietoa ja sitten varmaan ollaankin jo jonossa ostamassa kirjaa. ❤️

 5. Susanna kirjoitti:

  Voi miten ihana uutinen. Jännityksellä odotellaan mistähän aiheesta tällä kertaa kirja syntyy. 🙂

 6. Leeni kirjoitti:

  Huikeaa, Aino ja onneksi olkoon!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.