Hae
Aino Mäkelä

Kukkuluuruu!

Kukkuluuruu
Heippa tyypit!

Tiiättekö mikä mua on viimeaikoina vähän harmittanut? Se, etten oo liiemmin kertonut teille kuulumisia. Oon aina kokenu, että kirjottelen tänne mun elämästä avoimesti ja jaan teille paljon juttuja, mutta jostain syystä viimeaikoina asia ei oo ollu ihan niin.

Mulla on selkeesti ollu joku henkinen lukko päällä, joka on vähän pidätellyt mua. Ennen lomaa mä vaan puuhailin hommia, jotka mulle oli rakkaita, mutten huomannu kuinka henkisesti stressaantunu mä jatkuvasti olin. Omalla tavallani onnellinen ja iloinen, mutta silti kenkää puristi ja syystä. Hölmöhän mä olin, etten sitä itelleni myöntänyt sillä alkuvuoden kadoksissa olleet menkat viesti jonkintasoisesta stressistä hyvinkin selvästi.

Mä veikkaan, etten uskaltanut sillon olla täysin rehellinen itelleni. Totuushan ois tullut aika selväksi, jos oisin alkanut työstämään ajatuksiani ja mietteitäni tekstiksi sillä sitähän tää kirjottaminen mulle on – parasta terapiaa.

Nyt voin sanoa käsi sydämellä, että tilanne on täysin toinen! Kuten oon kertonut, oon tehnyt itteni kannalta tärkeitä päätöksiä, jotka on selkeästi vieny mun elämää taas enemmän oikeampaan suuntaan. Arvaatteko mistä mä sen tiiän? Siitä, että sain taas mun menkat takaisin! Viimeksi ne alkoi, kun muutin omilleni ja sain rauhoitettua ympäristöni ja nyt, kun vaihdoin pois kuluttavasta työympäristöstä. Kyllä se kroppa vaan on viisas.

Kukkuluuruu
Tämä olkoon siis muistutus siitä, että stressillä on iso merkitys. 
Ei pelkästään fyysisellä, vaan myös henkisellä ja ainakin omalla kohdallani voin sanoa, että jälkimmäisen vaikutus on selkeästi voimakkampi. Ja kaikkiennäiden upeiden juttujen keskellä tää on silti kaikkein paras juttu mulle itelle! Merkki siitä, että kroppa toimii enkä vois olla just nyt yhtään onnellisempi.

Paljon hyviä juttuja on tulossa, Foodin Akatemia on pystytetty kunnialla ja ens viikon jälkeen kirjakin lähtee taittajan kautta painoon. Kääääks! Sen jälkeen sitten vois ottaa hetken ihan iisisti kesästä nautiskellen ja eläytyä hetkeen, meditoida sekä muistaa olemisen syvimmän merkityksen ja sen, että kaiken sen keskiössä olen minä. Ja jos hukkaan itseni en voi aistia, elää ja kokea asioita. Sen mulle opetti eilen yks aika fiksu mies, nimittäin Deepak Chopra.

Iloa viikonloppuun,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.