Hae
Aino Mäkelä

Loppusuoralla

Heippa ihanat,

mun kirjaprojekti alkaa olemaan viimeistelyä vaille valmis ja nyt mä pyytäisinkin teiltä apua sen suhteen 🙂 Monet on kyselly, mitä kirja käsittelee ja nyt voin sen tässä yhteydessä paljastaa – aiheena on nimittäin ei enempää tai vähempää kuin kokonaisvaltainen hyvinvointi! Heh. Aihe, jostai voisin kirjoittaa useammankin kirjan on nyt tiivistetty yksien kansien väliin.

Kirjakysely
Haluaisin kovasti koota kirjaan myös elämänohjeita muilta ihmisiltä sillä jokainen meistä on ainutlaatuinen omine tarinoineen ja elämänkokemuksineen. Jos siis koet, että haluaisit laittaa oman oivalluksesi kiertämään ja tehdä sillä hyvää, voit lähettää sen minulle suoraan Kirjakysely -lomakkeen kautta.

Vastaukset tulee ainoastaan minun nähtäväkseni ja kirjaan ne tullaan merkitsemään ”Nainen, 45v” -tyylillä eli täysin anonyymisti 🙂 Sähköpostia pyydän sitä varten, että jokaisen kirjan kansiin painettun neuvon jättäjä saa tietysti oman kappaleensa kunhan kirja on julkaistu. Poimin neuvoista kirjan aiheisiin ja teemoihin sopivimmat, jotka liitämme aina sopivan aiheen yhteyteen.

Iso kiitos kaikille ja pitäkää mulle peukkuja! Tän viikon jälkeen mun osuus on purkissa ja sit vaan ootellaan. Ahhhhhh 🙂 Rankkaa, mutta niin palkitsevaa hommaa ja inspiroivaa ennen kaikkea.

Ihanaa viikkoa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

8 kommenttia

 1. iina kirjoitti:

  Aino! Saaks laittaa useemman 😀 hiihhi

 2. Kyrelia kirjoitti:

  Moi Aino!

  Ei liity postaukseesi, mut saako udella, mistä oot hankkinu noi mahtavat legginssit? <3

 3. Titta kirjoitti:

  Moikka! Lainasin kirjastosta tämän kirjasi ja oon aika varma että yks noista kirjassa olevista teksteistä on mun lähettämä! Ainakin on ihan samanlainen teksti ja ikä täsmää mun lähettämään. 😀 Mut mulle ei oo kyllä tullu sähköpostia et saisin oman kirjan? 🙁 Jos nyt siis oikein ymmärsin et julkaistujen tekstien jättäjät sais tämän kirjan. Vai oonko kirjottanu sit väärin sähköpostiosotteen..

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Moikka Titta,

   ihana kuulla, että bongasit oman tekstisi! Kirjoja ei valitettavasti oo vielä saatu lähetettyä sillä niitä on tullut painosta vasta rajallinen erä, jotka on lähteny suoraan maailmalle – tuut saamaan kyllä spostia, jahka kirjat on postitusvalmiudessa 🙂

   • Titta kirjoitti:

    Ok, kiitos selvennyksestä! 🙂 Jään siis odottelemaan! Tämän kirjan kyllä haluankin hyllyyni, koska mietin jo lukiessa että haluan palata myöhemminkin vielä tiettyjen tekstien pariin. Kovasti olen tykännyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.