Hae
Aino Mäkelä

Suklaata ja mansikoita

Aikamoinen viikonloppu takana. Nyt makaankin ihan takki auki tietokoneelta kielletyssä paikassa eli mun yläkerrasta, aka zen-tilasta, johon normaalisti ei saa tietokonetta siis tuoda. Eikä edes puhelinta.

Normaalisti tää mun sääntö on toiminu aika hyvin (kahdeksan kuukauden aikana tää on ehkä kolmas kerta, kun sitä rikon), mutta tänään en vaan voinu hillitä itteeni – alhaalla on nimittäin niin paha siivo, etten halua hengata siellä enkä tietystikkään jaksa siivota ennenkuin on pakko, joten tulin kriminaalisesti tänne ylös jotta saan kuvia viikonlopulta teille ihasteltavaksi! Jaloa, eikö?

Foodin Akatemia, RaakasuklaakurssiFoodin Akatemia, RaakasuklaakurssiFoodin Akatemia, RaakasuklaakurssiFoodin Akatemia, Raakasuklaakurssi
Perjantaina oli Foodin Akatemian eka Raakasuklaakurssi, joka oli erään firman virkistyspäivän viihdyke – ihan täydellinen sellanen, jos saan sanoa. Ja voi vitsit mä nautin! Viimekerrasta oli jo sen verran aikaa, että mulla oli jo kerenny tulla vähän ikävä töitä minkä vuoksi mulla oli varmaan vähän normaalia enemmän draiviakin päällä – hahha.

Kokonaisuudessaan päivä oli ihan hullun pitkä sisältäen jos jonkinmoista kommerverkkiä ja mulle tuttuun tapaan pyörällä ees-taas hikipäässä suhaamista. Ja illalla kyllä ties tehneensä. Suklaasessarit olikin ihan täydellinen päätös perjantaille je samalla myös aloitus viikonlopulle. Onko edes mitään parempaa, kun fiilistellä pari tuntia raakasuklaata ja jakaa sitä intoa ja inspiraatiota myös eteenpäin? Niin siis sen itse raakasuklaan syömisen lisäksi, hehhe.

Asennebrunssi, Risenta Asennebrunssi, Risenta
Eikä sitä vauhtia puuttunut eiliseltäkään. Aamulla heti herättyäni siivosin kodin ja lähdin salille, treenin jälken kotiin laittautumaan ja valmistautumaan illan kuvauksiin, jonka jälkeen sitten ostosreissun kautta suuntasin Töölönlahdelle, jossa kaverit mua jo odottelikin.

Meillä oli Asennebrunssi ja tyypit oli loihtinu meille ihania herkkuja! Sporttaajille sopivia ja terveellisiä tietty, joita nautiskeltiin pienen reippailusession jälkeen. Tulipa samalla korkattua myös kesän puistopiknik-kausi eikä ilma ois voinu olla yhtään kauniimpi ja aurinkokin helli meitä just sopivasti.

Kirjan kuvaukset, suklaata ja mansikoita
Piknikin jälkeen loppuilta vietettiinkin sitten supertaitavan Hannan kanssa mun tulevaa kirjaa kuvaten. Kuvaukset suju just nappiin ja oon ihan super tyytyväinen Hannan työhön, ettei oo tosi. Kirjasta tulee niin hieno! Niiiin hieno. Saatte myös mahollisesti ennen varsinaista julkasua vähän jotain sneak-a-peakia ihasteltavaksi.

Koska kuvausten sotkut on vieläkin siivoamatta, voitte arvata, että mun viikonloppuun ei liiemmin mitään sen enempää mahtunut. Illalla sohvalla makoillessani ois tehnyt ihan älyttömästi mieli viiniä, mutten jaksanut laittautua ja lähteä ihmisten ilmoille, joten se siitä sitten.. Onneksi Netflixiin oli ilmestynyt Orange Is The New Blackin uus tuotantokausi, joten siinähän se ilta sitten nopeasi menikin – niin kauan, kunnes sammahdin sijoilleni.

Ennen huomista ja uutta viikkoa, uusine kujeineen kuten aina, ois tarkoitus vielä käydä joogaamassa ja siivota se keittiö. Katsotaan miten käy ja onnistunko pääsemään täältä vällyjen välistä enää liikkeelle. Veikkauksia? Noh, sunnuntaihan on lepopäivä..

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Mea kirjoitti:

    Mitä noi kuudennen kuvan lilan lautasen alla näkyvät lättyset on!!

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Ne on ihan super-superhyviä Liftedin Jukan tekemiä artisokka-minipitsoja, itsetehdyllä tomaattisoseella jne! Resepti tulee varmasti jossain vaiheessa heidän blogiin, kantsii kurkkailla sieltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.