Hae
Aino Mäkelä

Brunssiperjantai

PerjantaibrunssiPerjantaibrunssi  Perjantaibrunssi Perjantaibrunssi Perjantaibrunssi
Meillä oli eilen tyttöjen kanssa paras brunssi ikinä. Eikä mikään sunnuntai vaan perjantaibrunssi! Sadepäivän sotkiessa alkuperäisen söpön piknikunelman päätettiin tyttöjen kanssa kokoontua yhteen suojaan sateelta nauttimaan toistemme seurasta. Ja tietysti ihanasta ruoasta! Jokainen toi mukanaan jotain ja ylättäenkin saatiin mitä parhain brunssipöytä kasaan – vegaanisti, gluteenittomasti, maidottomasti ja sokerittomasti.

Mitäs muutakaan tälläseltä tyttölaumalta vois odottaa, kuin täyden kumpin suoritusta? Kiitos tytöt Ella, Maiju, Sara, Laura ja Elli.

Vaikka ruoka oli ensiluokkaista niin tälläkertaa kuitenkin onnentäyteinen fiilis vei pisimmän korren. Kuinka hyvältä tuntuukaan istua pöytään, jossa saa puhua suunsa puhtaaksi ja sanoa asiat just niinkuin ajattelee. Just ne ajatukset, jotka tuntuu omassa päässä hulluilta ja yksinäisiltä, ja yhtäkkiä koetkin valtavaa yhteenkuuluvaisuutta ympäristöön. Kuinka ihana onkaan huomata etten ookkaan yksin niiden ajatusten kanssa, vaan saan ympäriltä valtavasti voimaa, tukea ja kannustusta.

Positiivista energiaa.

Kaiken itsepohdiskelun ja osittain rankan alkukesän jälkeen alan pikkuhiljaa löytämään taas aitoa elämänjanoa. Inspiraatiota! Ideoita! Energiaa! Oon niin onnellinen tajutessani, että parhaat asiat mun elämässä on just niitä joita ei voi rahassa mitata eikä niitä, joilla kerskutaan illallispöydässä. Ne on just näitä, tälläsiä ihania brunssihetkiä, jotka vääntää väkiselläkin naaman hymyyn vaikka saiskin kaatosateen niskaan. Sillä niin kauan kuin muistan mistä aito onni kumpuaa ei kukaan pysty viemään sitä multa pois.

Ihanaa viikonloppua! Ja hei – muistakaa tehdä asioita, jotka tekee teidät onnelliseksi.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PS. Tsekkaa mun uudet kurssit – Gluteenitonta Leivontaa ja Hyvän olon Herkut ja käy osallistumassa blogin Facebook-sivuilla viikonloppuarvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.