Hae
Aino Mäkelä

Viikon päästä..

.. mä viiletän Saksassa ihastelemassa Berliinin muuria! Tammikuun pimeinä tunteina varasin mulle ja ystävälleni pienen kesälomareissun, neljän päivän pidennetyn viikonlopun, huippuluokan diilillä ilman sen kummempia ajattelematta. Jos ette oo jo tutustunu Lentodiilit -sivustoon niin suosittelen lämpimästi – lennot ja kolme yötä neljän tähden hotellissa maksoi vähemmän kuin kolmen päivän lippu Flow Festivaaleihin. Hahha!

Malesia/Indonesia, Instagram @makelaino
Koko reissuhan on tietysti lomaa ja rentoutumista varten, mutta myönnän silti odottavani innolla Berliinin kehuttua rentoa ilmapiiriä ja monimuotoista kulttuuria! Kaikki yleisimmät nähtävyydet on toki tiedossa, mutta mua itseäni aina kiehtoo ne vähän erilaisemmat jutut…

Tunnetustihan Berliini on vegaanien ruokataivas ravintoloiden ja kahviloiden osalta, mutta ilmeisesti siellä on myös ihan vegaaninen supermarkettikin jota ootan ihan superinnolla! Tietysti haluaisin myös käydä tutustumassa johonkin paastoklinikkaan, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi selvittää että onko sellanen ollenkaan mahdollista 🙂

Oisko teillä jotain hyviä Berliinitärppejä? Tunnelmallisia ahviloita, raakakakkupaikkoja, ravintoloita, kirppiksiä, mitä tahansa? 🙂 Mitä sä tekisit, jos saisit viettää päivän Berliinissä?

Kivaa viikonloppua,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

5 kommenttia

 1. Helvi kirjoitti:

  http://www.lamanoverdeberlin.com/ Superhyvää ruokaa! Nettivaraus,kannattaa varata,ilmeisesti aina täynnä. 🙂 Parasta raakaruokaa,mitä olen syönyt.

 2. Orvokki kirjoitti:

  No kuule, vinkkejä ois vaikka kuinka! Kun oliskin aikaa vaan kirjottaa ne kaikki auki. Tässä nyt kuiteski mun lemppari kahvilat nyt ensihätään, ja sulle suosittelen ehdottomasti Laauman vegaani-brunssia! 🙂
  http://punainenorvokki.blogspot.de/2015/05/berliinivinkit-osa-1-berliinin-parhaat.html

 3. Orvokki kirjoitti:

  Niin tässä vielä se Laauma:
  http://punainenorvokki.blogspot.de/2015/04/vegaanibrunssi-berliini.html

  Jos aurinko paistaa, niin suosittelen juomataukoa Holzmarktissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.